Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin lefeküdnél a férfival?
Figyelt kérdés
Egy 1,5 éve nincs senkim még egyéjszakás kaland sem,és most 3 hónap ismerkedés után el hívott randizni egy kedves aranyos jóképű srác.Nagyon szimpatikus nekem és ha személyesen is az lesz azon gondolkodom hogy elhivom egy kávéra hozzám és meg próbálom úgy alakítani a helyzetet hogy szeretkezünk. 27n2018. márc. 30. 09:11
1/23 anonim válasza:
Ezzel jelentősen csökkented a kapcsolat esélyét.
2/23 anonim válasza:
Mi a kérdés, ha eldöntötted? Hajrá, hívd csak el magadhoz a vadidegen férfit, aztán ne lepődj majd meg, ha véletlen nem te fogod alakítani a helyzetet.
3/23 A kérdező kommentje:
Még semmit sem döntöttem el,azt írtam hogy gondolkozom rajta.
2018. márc. 30. 09:27
4/23 anonim válasza:
3 hónapja ismerkedsz ezzel a férfival, és csak most jutottatok el odáig hogy találkozzatok? Hogy lehet ez?
5/23 A kérdező kommentje:
Sokat dolgozik és volt kb 2 alkalom amit én mondtam le mert akkor volt anyu kórházban.Most hétfőn meg mindketten ráérnénk
2018. márc. 30. 09:32
6/23 anonim válasza:
Ahogy erzed.
Egyes hulyeseget ir. Ketto sok eves kapcsolatom is igy kezdodott.
7/23 anonim válasza:
Jobbulást anyudnak!
Biztos nem feküdnék le vele az első randin. Majd a 3-4-eb esetleg, ha addig minden jól alakul. Persze ha te alkami kapcsolatot keresel, akkor más a helyzet!
Nekem fontos, hogy megbízzak benne, az pedig nem alakul ki 1 óra alatt.
Te tudod!
8/23 anonim válasza:
Azért valld be, hogy a jóképűsége miatt vonzódsz hozzá, nem a kedvessége, "aranyossága" miatt. Ne okozz csalódást :D
9/23 anonim válasza:
Nem.
Kellenek a valós érzelmek, a bizalom. Nem a pnám vezet... :')
10/23 anonim válasza:
#6 Az 1. nem írt hülyeséget. Te lefeküdtél kapásból 2 emberrel és lett belőle kapcsolat. Húha, más emberek is tuti így működnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!