Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin lefeküdnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin lefeküdnél a férfival?

Figyelt kérdés
Egy 1,5 éve nincs senkim még egyéjszakás kaland sem,és most 3 hónap ismerkedés után el hívott randizni egy kedves aranyos jóképű srác.Nagyon szimpatikus nekem és ha személyesen is az lesz azon gondolkodom hogy elhivom egy kávéra hozzám és meg próbálom úgy alakítani a helyzetet hogy szeretkezünk. 27n
2018. márc. 30. 09:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
én sose szoktam előre ilyeneken gondolkodni. másrészt részben attól kívánom őt meg, hogy ő alakítja úgy a helyzetet.
2018. márc. 30. 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Alakul, ahogy alakul...
2018. márc. 30. 10:22
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Biztos, hogy nem feküdnék le vele (a második randin se), függetlenül attól, hogy mennyi ideje nem voltam férfivel.
2018. márc. 30. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
#10: felreerted. Nem dugok elso randin, de akkor ugy alakult. Akkor kell, amikor erzed.
2018. márc. 30. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
12%

Nekem volt egy barátnőm régen, már a második randin lecumizott. Együtt voltunk még 1 évig, igaz ótvar nagy rib@.. volt és már nem járnék vele.

Egy nőnek az egyetlen értéke igazából az erkölcsössége, ha könnyen adja magát az biológiai és társadalmi szempontból is hátrány. Nem hiába utálják a könnyűvérű nőket és néznek fel a nőcsábász férfiakra.

2018. márc. 30. 10:39
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

előző, ahogy megérzem, hogy így gondolkodsz, nem állnék szóba veled:

"Egy nőnek az egyetlen értéke igazából az erkölcsössége"

egy férfinak mi az értéke szerinted?

tényleg úgy látod, hogy fontosabb, miit NEM tesz meg valaki, mint amit csinál?

2018. márc. 30. 12:16
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"hogy így gondolkodsz, nem állnék szóba veled"

Akkor most mit csinálsz? :DD

Miből gondolod, hogy amúgy akarnék veled a való életben beszélgetni? Vagy te mindenkiről azt feltételezed, hogy megakar szerezni?

"egy férfinak mi az értéke szerinted?"

Több minden lehet az értéke, például a vezetői képesség. Vagy, hogy erőforrásokkal rendelkezik.

"tényleg úgy látod, hogy fontosabb, miit NEM tesz meg valaki, mint amit csinál?"

Ez üres okoskodás, ha valamit nem tesz meg valaki, akkor is hoz egy értékítéletet. Másrészt ha egyből odaadja magát egy nő, azzal tesz valamit, vagyis éppen azt értékelik. Logikus, hogy magasabbra értékelik, ha nem egy könnyűvérű szajha. Melyik részét nem érted?

2018. márc. 30. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:

nagyon vicces, de ha ragaszkodsz a szavakhoz, nyilván látszik, hogy szóban, személyesen értettem.

szóval a férfinak sok értéke lehet, a nőnek meg csak annyi, hogy veled dug kizárólag. szép, szép.

2018. márc. 30. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

"szóval a férfinak sok értéke lehet, a nőnek meg csak annyi, hogy veled dug kizárólag. szép, szép."

Hát ha nagyon az alapokig akarunk visszamenni, és miért ne, akkor igen. De a nyakamat rá, hogy annyira butuska vagy azt hiszed ezzel én valami rosszat mondtam a nőkre. Pedig csak arról van szó, hogy a férfias értékek összetettebbek, nehezebben megfogalmazhatók, míg a női ilyen egyszerűen is körülirtható. De mondhatnám azt is, hogy a férfi legyen "alfa" és akkor csak egyet mondtam, így már szóba állnál velem személyesen? :D

2018. márc. 30. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Te neked kell eldönteni, nem másnak. Ítélkezőkre ne hallgass. Szerintem simán van olyna helyzet mikor én is ágyba mennék egy nővel első alkalommal, de olyan is hogy nem. Exfeleségemmel második találkozón az ágyban kötöttünk ki. Nem bántam, és 12 évig együtt voltunk.

Ha normális a férfi ő sem fog ettől egy k-nak elkönyvelni. De tudjuk milyen a legtöbb férfi.... Szóval csak ha nem leszel padlón ha esetleg az eset után mégis megbánod akkot tedd meg.

2018. márc. 30. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!