Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19-20 körüli lányok ti randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 körüli lányok ti randiznátok egy 28-29 éves férfival?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem , mi az oka ennek? Fogadnátok egy nálatoknál idősebb pasi közeledését?

2018. márc. 25. 16:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem igazán.... teljesen mások az igényeink, én még pár évig tanulok, ő meg már régóta dolgozik... Nem biztos hogy így működne a dolog

19L

2018. márc. 25. 17:10
 2/31 anonim ***** válasza:
35%

Na majd itt gyakorin előadják, hogy biztos hogy nem, meg mekkora szakadék van az életvitel, meg a célok közt bla bla blaaaa

Élőben mit látok? 18-20 éves pics**ák a 30 feletti! főnökök körül sündörögnek egész nap. Erről ennyit.

2018. márc. 25. 17:19
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
2# Azért, mert a kis p1csák megkörnyékezik őket, attól még nem jelenti azt, hogy össze is illenek. Akkor sem, ha pár vén marha, akik agyban még ott tartanak, ahol azok, vevők rájuk.
2018. márc. 25. 17:35
 4/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2018. márc. 25. 17:56
 5/31 anonim ***** válasza:
95%

Én 18 voltam mikor összejöttem a párommal aki akkor majdnem 28 volt. Szerelmes voltam és bár nem mondom hogy nem volt gond de több mint 3 éve együtt vagyunk. Szóval az oka az volt hogy őt gondoltam a nagy Ő-nek. Hogy igazam volt-e majd elválik.

Amúgy soha nem gondoltam hogy összejövök egy ilyen "öreg" férfivel. Egy darabig próbáltam is ellenállni a dolognak.

s bár jól sült el de tény hogy más életszakaszban vagyunk és ez okozott is gondot.

Annak ellenére hogy úgy gondolom jól döntöttem hogy belementem ebbe a kapcsolatba ha mégis szétmegyünk inkább a saját korosztályomban keresek majd.

2018. márc. 25. 20:27
 6/31 A kérdező kommentje:
Azert probalj meg pozitiv maradni :)
2018. márc. 25. 20:30
 7/31 anonim ***** válasza:
56%
Most meglepő lesz a válaszom, de én és mind a két legjobb barátnőm ilyen korosztállyal járunk. Érdekes megfigyelni ki hogy bírja :D Engem például a szüleim támogatnak még, a párom dolgozik, de igen rosszul keres, ezért még tervben sincs semmi, pedig már pár éve együtt vagyunk. Az a barátnőm, akinek a párjának már lakása van, jó fizetése oda is költözött hozzá. A harmadik barátnőmet pedig győzködi a párja, hogy majd ő eltartja, de ő inkább nem akar odaköltözni. Érdekes.
2018. márc. 26. 13:58
 8/31 A kérdező kommentje:
Hát ez 3 nagy szélsőség, de örülök hogy te megtaláltad a számításaidat vele :)
2018. márc. 26. 14:08
 9/31 anonim ***** válasza:
42%

Igen. Ismerkedesnel nincs az elso kerdeseim kozott, hogy hany eves az illeto. Csak a kor nem feltetlen garancia meg semmire.

20L

2018. márc. 26. 17:31
 10/31 anonim ***** válasza:
86%
Itt inkább az a kérdés, hogy az a 28-29 éves férfi miért akar nála kb. 10 évvel fiatalabb lányokkal randizni?
2018. márc. 28. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!