Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 körüli lányok ti randiznátok egy 28-29 éves férfival?
Nem igazán.... teljesen mások az igényeink, én még pár évig tanulok, ő meg már régóta dolgozik... Nem biztos hogy így működne a dolog
19L
Na majd itt gyakorin előadják, hogy biztos hogy nem, meg mekkora szakadék van az életvitel, meg a célok közt bla bla blaaaa
Élőben mit látok? 18-20 éves pics**ák a 30 feletti! főnökök körül sündörögnek egész nap. Erről ennyit.
Én 18 voltam mikor összejöttem a párommal aki akkor majdnem 28 volt. Szerelmes voltam és bár nem mondom hogy nem volt gond de több mint 3 éve együtt vagyunk. Szóval az oka az volt hogy őt gondoltam a nagy Ő-nek. Hogy igazam volt-e majd elválik.
Amúgy soha nem gondoltam hogy összejövök egy ilyen "öreg" férfivel. Egy darabig próbáltam is ellenállni a dolognak.
s bár jól sült el de tény hogy más életszakaszban vagyunk és ez okozott is gondot.
Annak ellenére hogy úgy gondolom jól döntöttem hogy belementem ebbe a kapcsolatba ha mégis szétmegyünk inkább a saját korosztályomban keresek majd.
Igen. Ismerkedesnel nincs az elso kerdeseim kozott, hogy hany eves az illeto. Csak a kor nem feltetlen garancia meg semmire.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!