Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19-20 körüli lányok ti randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 körüli lányok ti randiznátok egy 28-29 éves férfival?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem , mi az oka ennek? Fogadnátok egy nálatoknál idősebb pasi közeledését?

2018. márc. 25. 16:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%

Igazából én régebben mindig csak nálam pár évvel idősebb férfival lettem volna hajlandó leállni, de úgy alakult hogy két velem egy idős barátom volt eddig. Rájöttem hogy nem kor függvénye az érettség, hiszen vannak, akik még 30 évesen sem vágynak semmi a komolyra. A második barátom nagyon érett volt, kb olyan mint aki mögött ötven év élettapasztalat van, viszont a kapcsolat végére arra kellett rájönnöm, hogy sajnos a velem egy idősek, sajnos nem azon az érettségi szinten vannak, mint én. Ezért mostmár ha akarnék valaha kapcsolatot, szerintem idősebb férfival akarnám, de közben elgondolkodtat és kissé meg is riaszt, hogy pl egy harminc évesnek ha nincsen se családja, se semmi komoly kapcsolata, az miért van és biztató-e a jövőre nézve..

22L

2018. máj. 16. 19:43
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, adnék neki esélyt.
2018. máj. 16. 19:50
 13/31 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez pont ideális. Persze a kor nem garancia. Volt 18 és 20 évesen is 30 éves párom, mindkettő nagyon éretlen volt. A mostani is nagyjából ennyi idős, és benne pont megvan minden, amire szükségem van. A 20 év körüli srácok még nem tapasztaltak túl sokat. Hiába van néhány kivétel, aki érettebb a koránál, de így nem tudok rájuk felnéznim nekem férfi kell, nem pedig fiú. Pár éven belül szeretnék családot; jobb ezt olyasvalakivel tenni, aki már készen áll erre és még nem csak az útját keresi.
2018. máj. 17. 09:15
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
20 éves vagyok, a párom 29. 3 éve vagyunk együtt, én kezdeményeztem a kapcsolatot és jó vége lett. Én egyetemre járok, ő dolgozik, de az első perctől kezdve támogatott, azt mondta, ő is átélte, nekem is át kell élni. Függ attól, hogyan tervezitek az életeteket. Én az a típus vagyok, aki fiatal anyuka szeretne lenni és számomra nagyon fontos a család. Ő is szeretne már családot, így tudunk együtt tervezni. Nálunk minden tökéletes, de ez nem egy sablon, amit bármelyik párkapcsolatra rá lehet húzni. Mindenki magának kell kitapossa az ösvényt, nem vagyunk egyformák.
2018. máj. 29. 23:07
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám komolyan venni a nagy korkülönbség miatt. Számomra nem fér bele, teljesen más életszakaszban vagyunk, a párkapcsolati része elég kevés valószínűséggel működne, rengeteg ellentét ütközne ki. A szex bizonyára jó lenne, de annyira meg nem vagyok elkeseredve, hogy szexkapcsolatom legyen.
2018. jún. 8. 12:27
 16/31 anonim ***** válasza:
70%
En biztos nem! Kicsit gazos hogy egy annyi idos pali nem tud a korosztalyaban megallapodni, az o korabsn szulik az elso babat a nok.......19/N
2018. jún. 8. 12:41
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Elgondolkodtató, hogy egyáltalán miért akar egy közel harminc éves pasi egy 19-20 éves csajtól..Teljesen más életszakasz, tapasztalatok, elvárások. vagy nagyon éretlen még a pasi, vagy direkt a fiatal , megvezethető csajokra megy. Egyik se túl szimpatikus

21/L

2018. jún. 8. 14:58
 18/31 anonim ***** válasza:
mit akar *
2018. jún. 8. 14:58
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Most, 24 évesen randiznék, akkor nem randiztam volna. Túl öregnek éreztem volna, ráadasul egy teljesen más életszakaszban, más tervekkel. Volt ilyen pár az ismerősi körömben, egy hozzad hasonló korú srác mindig a kislányok utan futott, de aztán nem tudta tartani velük a tempót, plusz rengeteget költött rájuk.
2018. aug. 7. 08:41
 20/31 anonim ***** válasza:
19%
Én 23 éves vagyok, és van egy 35 év feletti pasi, aki tetszik nekem, és vannak arra utaló jelek, hogy én is neki, de konkrétan még semmi sem történt. Sajnos nekem eleve nehéz párkapcsolatot kialakítani, eddig nem is volt még olyan, amiben valóban boldog tudtam lenni, éppen ezért minden áron ezt keresem. Ezzel a pasival meg viszonylag sok időt töltök együtt, és egyelőre nem megoldható, hogy ez ne így legyen, meg az sem, hogy ne érezzek így iránta, szóval úgy vagyok vele, hogy ha végre lép, akkor muszáj lesz haladjunk előre :D Meg egyébként is, ha van közös érdeklődési kör, stb., akkor a kor nem számít, 2 azonos korúnál is benne van a pakliban, hogy 2 teljesen különböző személyiség és nem értik meg egymást. Az érettség meg manapság szintén nem ezen múlik, sokkal inkább az élettapasztalatokon. Viszont mindkettőnknek van munkája, ha ez nem így lenne, hanem az egyikünk mondjuk csak tanulna, akkor az anyagiak okozhatnának problémákat, és ezt végig kellene gondolni az elején.
2018. dec. 8. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!