Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19-20 körüli lányok ti randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 körüli lányok ti randiznátok egy 28-29 éves férfival?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem , mi az oka ennek? Fogadnátok egy nálatoknál idősebb pasi közeledését?

2018. márc. 25. 16:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2018. dec. 8. 18:25
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Van egyik társkeresőn egy 18éves lány. Érett pasi autóval házzal a minimum nála. Van fent 10képe arca mindig kitakarva. Fincsi testtel.
2019. jan. 1. 17:47
 23/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem!!!
2019. jan. 1. 18:29
 24/31 Hasty válasza:
0%
Igen! Simán! Sosem jöttem ki jól a korosztalyommal! Mindig az idősebbek társaságát kerestem, építő jellegű nek tartottam a beszelgeteseket, míg a velem egyidős ismerőseim fel sem fogták amiről beszéltem.
2019. jan. 3. 00:29
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Elnézve a környezetemben élő 30+ éveseket (testvér, unokatestvér, szomszéd, egyéb ismerős), én nem értem, hogy miért állítjátok itt be a 30 fölöttieket vénembereknek xD Nekem a saját korosztályommal az a legfőbb bajom, hogy rengetegen felszínesek és komolytalanok. Feljebb is vannak ilyenek, de szerintem kevesebben.

Ha 2 fiatal megtetszik egymásnak, a kornak miért kellene, hogy probléma legyen? Ez csak 8-10 év. Szerintetek az ilyen azért defektes, mert ha egy nála fiatalabb lányban találta meg a partnerét, akkor az csak azért lehet, mert a korabelieknek nem kell. Véletlenül sem azért, mert egy hullámhosszon vannak. Az életvitelben lévő eltérőség pedig nem csak a nagy korkülönbségben nyílvánulhat meg, mert két azonos korú, párkapcsolatot alkotó felek közül is lehet az egyik tanul, a másik meg dolgozik (és lehet, hogy jobban keres, mint egy 2 éve phd-zott 30 éves akárki)...

2019. jan. 26. 16:02
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintetek az ilyen azért defektes, mert ha egy nála fiatalabb lányban találta meg a partnerét, akkor az csak azért lehet, mert a korabelieknek nem kell."

Ez a gondolatmenet csak azért rossz, mert nem a korabelieknek nem kell ő, hanem neki nem kellenek a korabeliek. A férfiak nagy része a frisebb nőkre hajt, míg a nők nagy része a pár évvel idősebb férfiakra.

2019. jan. 26. 18:10
 27/31 anonim ***** válasza:
33%
De épp ez az, hogy tételezzük fel, nem hajt. Csak "véletlen" pont nem egykorúak. Mit kell ezt túlgondolni?
2019. jan. 26. 18:20
 28/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell túlgondolni :). Csak azt akartam mondani, az a ritkaság hogy egykorúak, és az a gyakoribb hogy a nő fiatalabb mint a férfi, és ezért az a férfi nem "selejtes" ha fiatalabb nővel jön össze.
2019. jan. 26. 18:35
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem miért kell ezzel a más életszakasszal és célokkal jönni. A szerelem nem kor alapján jön létre. Ki a fenét érdekli az, hogy más életszakaszban vannak amikor inkább az számít, hogy jól érezzék magukat és szeressék egymást? Miért kell ezt túlgondolni? Abban hiszek, hogy a szerelem mindent legyőz. Ha nem a problémákra koncentrálnának akkor semmi gond nincs a 10 év korkülönbséggel. Egyszerűen csak úgy kéne elfogadni és szeretni a másikat ahogy van.
2019. jan. 27. 14:59
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

#28: ez meg azért alakult ki, mert a nők hamarabb érnek egyrészt, másrészt meg a férfi közel 30 éves lett, mire egzisztenciát teremtett, hogy elvegyen egy tizenakárhány éves lányt, aki majd nagyobb eséllyel szül egészséges utódot, mert még fiatal. Régen sokkal gyakoribb volt a sokkal nagyobb korkülönbség, mint ma, s a húszéves már vénlánynak számított :D

Ma már sokan az 5 évet is sokallják és csak azonos korú párt akarnak maguk mellé. Ennek is megvan az előnye, mondjuk pl. a férfiak átlagéletkora eleve kevesebb, mint a nőké. Ha e mellé még korkülönbség is társul a javukra, akkor akár 20 évvel is továbbélheti a nő a párját.

2019. jan. 27. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!