Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 körüli lányok ti randiznátok egy 28-29 éves férfival?
Elnézve a környezetemben élő 30+ éveseket (testvér, unokatestvér, szomszéd, egyéb ismerős), én nem értem, hogy miért állítjátok itt be a 30 fölöttieket vénembereknek xD Nekem a saját korosztályommal az a legfőbb bajom, hogy rengetegen felszínesek és komolytalanok. Feljebb is vannak ilyenek, de szerintem kevesebben.
Ha 2 fiatal megtetszik egymásnak, a kornak miért kellene, hogy probléma legyen? Ez csak 8-10 év. Szerintetek az ilyen azért defektes, mert ha egy nála fiatalabb lányban találta meg a partnerét, akkor az csak azért lehet, mert a korabelieknek nem kell. Véletlenül sem azért, mert egy hullámhosszon vannak. Az életvitelben lévő eltérőség pedig nem csak a nagy korkülönbségben nyílvánulhat meg, mert két azonos korú, párkapcsolatot alkotó felek közül is lehet az egyik tanul, a másik meg dolgozik (és lehet, hogy jobban keres, mint egy 2 éve phd-zott 30 éves akárki)...
"Szerintetek az ilyen azért defektes, mert ha egy nála fiatalabb lányban találta meg a partnerét, akkor az csak azért lehet, mert a korabelieknek nem kell."
Ez a gondolatmenet csak azért rossz, mert nem a korabelieknek nem kell ő, hanem neki nem kellenek a korabeliek. A férfiak nagy része a frisebb nőkre hajt, míg a nők nagy része a pár évvel idősebb férfiakra.
#28: ez meg azért alakult ki, mert a nők hamarabb érnek egyrészt, másrészt meg a férfi közel 30 éves lett, mire egzisztenciát teremtett, hogy elvegyen egy tizenakárhány éves lányt, aki majd nagyobb eséllyel szül egészséges utódot, mert még fiatal. Régen sokkal gyakoribb volt a sokkal nagyobb korkülönbség, mint ma, s a húszéves már vénlánynak számított :D
Ma már sokan az 5 évet is sokallják és csak azonos korú párt akarnak maguk mellé. Ennek is megvan az előnye, mondjuk pl. a férfiak átlagéletkora eleve kevesebb, mint a nőké. Ha e mellé még korkülönbség is társul a javukra, akkor akár 20 évvel is továbbélheti a nő a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!