Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok férfival semmiről beszélni. Hogy kelthetném így fel egy férfi érdeklődését?
Nem érdekel a sport a filmek stb..
egyszerüen lefagyok és megáll a beszélgetés vagy el se kezdődik.
Vannak dolgok a házba ill neked is amiket használtok, azok el is romolhatnak.
El hívhatod nézze már meg ezt azt ha oda kerül a sor.
Hát igen, egy férfivel a sminkelésről shoppingról nem beszélhetsz, nem jellemző.
A amúgy kissé baj hogy semmi se érdekel, így nehéz vmit elkezdeni..
Vágyai, álmai, céljai? Csomó dolog van amiről lehetne beszélni. Hány éves a férfi, honnan ismered?
Bárhogy fel tudnád kelteni az érdeklődését ;)
f.
Nem minden férfit érekel a sport. Engem hidegen hagy. Én fotózok pl, ez érdekel, meg az IT világ, a világpolitika, a világban zajló események. Engem meg a szappanopera/valóságshow/TV előtt ülő nők nem vonzanak pl. Nincs velük semmi közös, taszítanak ezek a dolgok. Na meg a "tehetségkutatók". Mindenki más.
Nekem az intelligencia szexi.
27/F
Én vagy kérdezek. Pl mit csinàlsz hogy telt a napod es reagálok rá keresem a párhuzamokat.
Pl multkor irta hogy mit főz de el nem tudom képzelni mert olyan a kaja neve amit soha nem hallottam igy a téma az lett hogy hogy szeret jol tud e főzni en meg miket tudok szereti e ő is az éttermeket es sztoriztunk pàrat.
Vagy eleve rairsz te mit csinalsz epp.
Pl mész valahova küldesz képet es sztorizgatsz miert hova mi a célod. Pl megtanulni gitàrozni vagy akàrmi. Erre ő felel hogy ő is tud vagy ő pl màst tud es ismét sztorizgatások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!