Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fenntartani egy férfi érdeklődését ismerkedésnél?
#2 Te írtál rossz helyre. Ide válaszok kellenek nem trollkodás, azt magadnak is megtarthatod. Köszi!
#3 Húszas korosztály, de szerintem ha nem tini, akkor sok különbség nincs a korosztályoknál.
"2 Te írtál rossz helyre. Ide válaszok kellenek nem trollkodás, azt magadnak is megtarthatod. Köszi! "
Én jó helyre írtam édesem. A kérdésedet olvasva te írtál rossz helyre. Feltettél egy olyan kérdést, amit felnőtt nőknek eszébe sem jut megkérdezni. Lehet, hogy elmúltál 18, de hogy szellemileg ott ragadtál, az tuti. Ennyire ne legyél már önállótlan. Találd ki, hogyan tarthatod meg egy férfi figyelmét, erre nincs recept. Egyébként meg teljesen mindegy, mert ha betanult szerepet játszol és nem magadat adod, akkor idővel úgyis kibukik és szakítani fogtok. Ha meg magadat adod, akkor meg nem kell játszmázni? Magadat adod, az vagy te és ennyi.
A kérdésed meg a tini kategóriába való!
#7 Vitatkozhatnánk, hogy ki hány éves agyi szinten. De te sem lehetsz több, ha ahelyett, hogy tovább görgetnéd a kérdést, inkább itt provokálsz bunkó stílusban. Nem tudsz érdemileg hozzászólni, akkor ne kezdjünk már vitatkozni. Lapozz tovább és hűtsd le magad!
Az első válaszolónak köszönöm, hogy érdemileg is hozzátudott szólni a kérdésemhez. További válaszokat már nem fogok olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!