Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek hálás azért, hogy bevallotta csak át akart volna verni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival, aki kedves volt velem, odafigyelt rám, (szex nem volt mert én 3 hét után nem fekszem le senkivel sem) udvarolt, aztán hirtelen hanyagolni kezdett, és azt mondta nagyon rendes, normális nőnek tart, korrektnek, neki pedig bűntudata van amiatt, hogy ő nem gondolta komolyan velem a dolgot, hogy csak szórakozni akart velem, egonövelőnek használt volna. Most nekem hálásnak kellene lennem azért hogy ezt elmondta? (Ezek után a kapcsolatból semmi sem lett.)2021. máj. 3. 18:11
2/10 A kérdező kommentje:
A hálás szónál kihagytam az idézőjelet.
2021. máj. 3. 18:36
3/10 anonim 

válasza:

Nem kell hálásnak lenned, viszont szard le és tiltás.
4/10 A kérdező kommentje:
Megszakítottam vele a kapcsolatot. Az azért döbbenetes, hogy vannak akik eleve azzal a szándékkal ismerkednek, hogy átverjék vagy kihasználják a másikat.
2021. máj. 3. 18:44
5/10 anonim 

válasza:

Jaaaajjj egyelek meg, hát tényleg döbbenet. 😮 Ha nem ebből indulnál ki, akkor már nem lefeküdtél volna vele az első héten? 😃 Nem kell ennyire meglepődni, örülj, hogy szerencséd volt, aztán lapozz.
6/10 A kérdező kommentje:
Képzeld senkivel sem feküdtem le sosem az első héten. Sőt egyéjszakás kalandom sem volt egy sem.
2021. máj. 3. 19:15
7/10 anonim 

válasza:

De mégis miért nem fekszel le "3 hét után senkivel"? Nyilván valamit az óvatosságod alapjául veszel...akkor minek megdöbbenni? Erre gondoltam elsősorban. Mondom, örülj neki, hogy nem szívtad meg és lapozz.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, erre inkább semmit nem mondok.
2021. máj. 3. 21:02
9/10 anonim 

válasza:

Hát akinek nem esik le, hogy ez egy udvariasnak szánt lekoptató szöveg, az menjen vissza az óvodába. A "túl jó vagy hozzám" egy változata.
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem igen örülnöd kell hogy elmondta, azátn elküldeni a francba és soha többet nem beszélni vele. Nálam ez hasonló a megcsaláshoz. Miután őszintén elmondja, őszintén elküldheted...
Szerintem csak a saját szempontjaidat nézve is jobb, mert nem találgatsz, nem kérdezgeted, nem kutatsz random, hihetetlen és nem valószínű okok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!