Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezzel én mit kezdjek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel én mit kezdjek, hogy bevallotta az érzéseit?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgozunk egy fiúval, most fogok elmenni. Sokat húztuk egymás agyát,bunkóztunk egymással, flörtölt is velem, meg randira is hívott párszor, de kitértem, annyi más lányt is megkaphatna, hogy inkább nem vettem komolyan.

Erre most hogy megtudta, hogy elmegyek rámírt és színt vallott, hogy mennyire megkedvelt és hogy szeretné ha elmennék vele meginni valamit. Ezt most mennyire lehet komolyan venni? Nekem ez így túl nyomulós, túl görcsös. Igaz, hogy tudtam, hogy valamennyire ragaszkodik hozzám, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.

Szerintetek csak szórakozik velem, vagy megijedt, hogy nem lát többé.

2019. jún. 13. 21:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted ha egy pasi elhív randira egy nőt, akkor az szórakozik vele, vagy épp megijedt?
2019. jún. 13. 21:33
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Így akarj udvarolni manapság egy nőnek...😃 Már az is baj, ha kezdeményez a férfi. Az igen! 31F
2019. jún. 13. 21:35
 3/27 anonim ***** válasza:
81%

Ne bántsátok, tudom milyen ez, mikor egy nagyon jó pasi (legalábbis te annak gondolod) kezdeményez nálad, aki több más nőnek tetszik..:-((

Igenis, adj neki esélyt. Szerintem komolyan gondolja.

Nem kell vele egyből ágybabújni, de egy randira miért ne mehetnél el vele? Egy randira..

még ha megcsókol a végén egyszer, attól sem leszel erény vesztett.. Ne feküdj vele le azonnal, de nem kell félni. ja, és ne szeress bele egyből!

2019. jún. 13. 21:37
 4/27 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy nem fog ügyet csinálni belőle, ha nemet mondok, akkor tudomásul veszi és nem keres többé, meg hozzátette hogy nyugodtan gondoljam át, nem kell rögtön választ adni.
2019. jún. 13. 21:40
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Mi a probléma? Tetszel neki, te meg kedveled, ha jól értettem. Miért lenne nyomulós? Nem kezdte el leszaggatni a ruhádat, amikor megtudta, hogy elmész a cégtől, csak meghívott egy italra. Teljesen rendben van ez így. Szerinted mit kellett volna tennie? Ha szimpatikus a srác, menj és igyál meg vele valamit, aztán majd meglátjátok, hogy mi lesz belőle. Nem egy vadidegenről van szó. Legrosszabb esetben barátokként isztok egy italt.
2019. jún. 13. 21:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Igen, de ő kicsit túlzásba viszi a nyomulást, ha tényleg belém van esve akkor semmiképp nem akarom hitegetni. Mert bár kedvelem mint embert, de nem úgy.
2019. jún. 13. 21:50
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

Túlbonyolítod.

Igen, még nem úgy. Azért nehogy már egy randi esélyt ne kapjon egy csávó tőled, aki bárkit megkaphatna.

Tudod, a szerelem az nem mindig úgy indul.. kell, hogy embereknek esélyt adj. Így nem lehet élni.

Vagy csak te választhatsz férfit, és legyen beléd az szerlemes, akit te kiválasztasz?

Az a helyzet,hogy ez nem mindig így működik.

2019. jún. 13. 22:00
 8/27 A kérdező kommentje:
De nem akarom hitegetni. Néha olyan mintha a csillagokat is le akarná hozni nekem csak hogy magához kössön, és minden apró dolgot is jelnek vesz, meg aggódik értem. Nem akarom ebben erősíteni.
2019. jún. 13. 22:06
 9/27 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
mond meg neki nyugodtan átgondoltad, a válaszod nem . oszt mehet a piccsába a nyominger. flegmáskodik tiszteletlen veled meg nemérdekli ha mégy vagy nem. ott a helye amit írtam az előbb
2019. jún. 13. 22:08
 10/27 anonim ***** válasza:
77%

"tudom milyen ez, mikor egy nagyon jó pasi (legalábbis te annak gondolod) kezdeményez nálad, aki több más nőnek tetszik."

-Tuti nem vagyok normális, mert neem meg pont ekkor kezdtek el imponálni. :DDD Egészen addig nem is gondoltam rám, hiába csapja nekem a szelet akár, nem érdekel, én is így gondolom, hogy biztos mindenkinek teszi.

Aztán amikor észreveszem, hogy bár mások észreveszik őt és teszik magukat az illetőnek, hogy figyeljen rá, DE az illető meg én utánam/irántam érdeklődik, az valahogy jó érzés! És nem szórakozok, nyilván egy kis egó is bejátszik, de másrészt akkor elhiszem, hogy ott van x választási lehetőség, én letojom, más teszi magát, de mégis engem akar.. Ennyi elég, hogy elhiggyem, meg arra is, hogy az illető felkeltse az én érdeklődésemet is.

Te viszont döntsd el gyorsan, hogy mit akarsz: akarod-e vagy sem a srácot. Én mondjuk szeretem a határozott férfiakat. Itt most te vagy a töketlen, aki nem tudja mit akar. - Legalábbis én így vettem ki, hiszen nem írtál egyértelmű nem akaromot sem, meg azt sem, hogy te szeretnél tőle valamit..

Ha meg nem érdekel, akkor azzal nem foglalkozol, lepattintod és ennyi. Szóval a srác már lépett, de te még tipródsz mi legyen. Hát döntsd el, ennyi.

2019. jún. 13. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!