Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok olyan könyvet ajánlani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan könyvet ajánlani ahol egy vérbeli Nőnek az érzéseit írja le?

Figyelt kérdés
Szeretnék már egy olyan könyvet olvasni ahol valóban egy Nagybetűs Nőnek az érzelmeit tárja fel a könyv , de akár a férfiét is . Ahol megtudod hogyan érez a másik , hogyan viselkedik , amiből tud tanulni az ember és fejlődhet . Leginkább olyan érdekelne ahol a Nő előtte csalódott , sok fájdalmon és csalódáson ment keresztül , ezért sokáig nem tudott újból valakit közel engedni magához , majd idővel újra szerelmes lett .Az oda vezető út érdekel , hogy hogyan oldotta meg ezt " önmagában " . Köszönöm előre is !
2017. szept. 25. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De ilyen nincs. Az annak az egy nőnek az érzéseit írja le. Nem lehet belőle tanulni, csak az adott karakterről.
2017. szept. 25. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam , hogy hogyan tudott újból bízni egy férfiban vagy egy nőben , hogyan tudott újból közel engedni önmagához valakit , hisz akkor újból sérülékeny lesz .

Sajnos velem most ez van . Volt egy 3,5 éves kapcsolatom amiben sokat csalódtam , most viszont nem tudok senkit sem közel engedni magamhoz , önbizalmam is nulla . Annyira sérültem , hogy úgy érzem mikor megismerek valakit azt nem engedhetem magamhoz közel , mert megbánt , valamit úgy érzem , hogy nem vagyok eléggé érdekes személyiség ahhoz , hogy megtartsam magam mellett , ezért inkább mégsem engedem neki , hogy jobban megismerjen 🙄

2017. szept. 25. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez könyv, csak egy szó: felelősség. Nézz szembe önmagaddal, rendezd el magadban, hogy a múltban mi volt a te felelősséged. Addig pedig szüneteltesd a társkeresést, a saját és mások érdekében.
2017. szept. 25. 11:28
 4/6 Shaddark ***** válasza:

16 személyiség típus van, így 16 féle biztos-biztos vélemény is arról hogy milyen is a "vérbeli nő" :)

Hogy melyikben lesz a tied megszemélyesítve, azt így ismeretlenül nehéz lenne megmondania bárkinek is.

2017. szept. 25. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

A saját naplóm? :D

Elhagyott az első igazi lángoló szerelmem, előtte még volt kedves meg is csalni. Azt az érzelmi sz..rvihart, ami utána jött leírni se volt egyszerű és nem kívánom senkinek.

Nem volt egyszerű feldolgozni, még csak nem is öt perc, pontosan ezért, amit mondasz, mert bár helyre jössz annyira, hogy újra érdeklődj mások felé, attól még olyan, mintha a saját érzelmi blokádodba ütköznél és folyton csak kívülállóként vennél részt az ismerkedésben.

Nekem sok év, sok tanulás, sok önismeret és fejlődés kellett. És amikor már úgy voltam vele, hogy oké, engedjük el, megpróbálok csak szimplán élni és boldognak lenni, és nem vágyni tovább valamire, ami úgy fest elkerül innentől kezdve életem végéig. Na akkor kb derült égből villámcsapásként belém botlott a szerelem. :D először nehéz volt, mert amint felismertem, hogy nem szimpla fellángolásról van szó, szó szerint hányingerem lett a pánikrohamtól. De igyekszem és dolgozom azon, hogy a múlt ne nyomhassa rá a bélyegét erre.

2017. szept. 25. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
De nem tudom, miért kell ennyire ehhez ragaszkodni. Ha életvezetési tanács kell, akkor fordulj pszichológushoz. Ha motiváció, a Rocky-t is megnézheted, az inspiráció érzete ugyanaz.
2017. szept. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!