Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani pár társkereső oldalt, ahol komolyabb férfiak vannak?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :)2017. júl. 5. 13:12
1/13 anonim válasza:
mindenhol vannak szerintem, csak sokan dugást keresnek ott is
2/13 anonim válasza:
Nincs olyan hogy komolyabb tàrskereső. Mindenhol ugyanazok vannak. Gyorsan kiderül ki mit akar. Pár mondat után. Ezt a fázist nem tudod kikerülni. 37/F
3/13 anonim válasza:
Mindenhol vannak ilyenek, csak ők általában a nőknek láthatatlanok, és/vagy megunják azt hogy alig kapnak választ, és még csak rá se néznek a profiljukra.
Nem, az elittárs se különb mint a többi (sőt rosszabb), csak a marketingszövege (kamu) az hogy az különb...
4/13 anonim válasza:
Gondolom azok a férfiak azok, akiken te rondának, unalmasnak vagy csórónak gondolsz.
6/13 anonim válasza:
Olyan, ahol komolyabb ÉS jóképű férfiak vannak, nincs egy sem, esetleg a tinder vagy megkockáztatom, a badoo, de ne kövezz meg ha nincs igazam.
7/13 anonim válasza:
Egyébként offline van egy társkereső oldal ahol többségében komolyabb férfiak vannak: a barátzóna nevű hely ;)
8/13 A kérdező kommentje:
Az elittárson méghozzá majdnem órákig tartó kérdőíveket kell kitölteni.
4-es: köszi, nem az az olcsó plázatöltelék katagória vagyok, akik után te loholsz.
2017. júl. 5. 14:22
9/13 LazyJones válasza:
Engem első sorban az érdekelne, hogy mit takar a kérdezőnél a "komolyabb férfi" kategória. Meg persze, hogy milyen korosztály.
10/13 anonim válasza:
8-az, ha az olcsó plázatöltelék Nálad azt jelenti, hogy egy nő szép arcú, kedves, intelligens, szeret olvasni, szereti az állatokat, lehet vele hülyülni is, eljön velem néha sörözni, íjászkodni, futni, neadjisten videójátékozni, de ezek ellenére határozott, és tudja mit akar, akkor igen, az olcsó plázatöltelékeket szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!