Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ilyen internetes társkeresőket?
Figyelt kérdés
Olyat, ahol normális lányok vannak, hosszabb távú kapcsolatot szeretnének ők is, akár sima barátság is lehet. És képet ne kelljen használni, ha ő szeretné küldök, de nem szeretném hogy más lássa. (Trolloknak: nem, nem azért mert ronda vagyok)2017. jún. 16. 18:42
1/2 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy ez kifejezetten helyfüggő lenne. Szerintem mindenhol bele lehet futni rossz emberekbe és olyan helyen, ahol nem is gondolod, hogy lehetne ismerkedni ott pedig megtalálhatod azt, aki tényleg tartós kapcsolatot szeretne.
2/2 anonim válasza:
Normális lányok, hosszú távú kapcsolatra, kép nélkül?
Nem, Kérdező, ilyen még a mesében sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!