Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel én mit kezdjek, hogy bevallotta az érzéseit?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk egy fiúval, most fogok elmenni. Sokat húztuk egymás agyát,bunkóztunk egymással, flörtölt is velem, meg randira is hívott párszor, de kitértem, annyi más lányt is megkaphatna, hogy inkább nem vettem komolyan.
Erre most hogy megtudta, hogy elmegyek rámírt és színt vallott, hogy mennyire megkedvelt és hogy szeretné ha elmennék vele meginni valamit. Ezt most mennyire lehet komolyan venni? Nekem ez így túl nyomulós, túl görcsös. Igaz, hogy tudtam, hogy valamennyire ragaszkodik hozzám, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.
Szerintetek csak szórakozik velem, vagy megijedt, hogy nem lát többé.
Most megírtam neki végül, hogy nem és hogy nagyon sajnálom, meg hogy amúgy én is nagyon kedvelem, de akkor is nem!
Nem sokkal később válaszolt is. Jól fogadta, azt írta, hogy nincs ezzel semmi baj, és köszöni, hogy megmondtam és sok sikert kíván nekem a továbbiakhoz,a jövő héten még úgyis találkozunk, mert addig vagyok.
2019. jún. 13. 22:49
12/27 anonim válasza:
Alkohol+elmész " nem fogtok találkozni soha " = beléd akarja lógatni a gyíkot. Legyél te az az 1 aki pofára ejti, ha nem is tanul belőle , egyből de örök emlék maradsz neki .
2019. jún. 13. 22:58
13/27 érdeklődő63 válasza:
a jövő héten ismét elkezd nyávogni hogy mégis maradjatok kapcsolatba. mondj neki nemet. higgadtan kimérten távolságtartóan. erre ő egyre jobban hisztériázni fog és követelőzik de semmiképpen ne engedj neki. egyrészt gyenge jellem, másrészt ha engednél akkor csorbulna az önbecsülésed, valamint azt úgy értékelné hogy le tudott téged győzni mert az ő akarata érvényesült. utána már egy könnyen befolyásolható áldozatnak tekintene és hőbörögne a haverjainak hogy csak legyűrtem a csajt. szóval azt hogy nemet mondtál neki azt jelenti hogy végleg befejezted. ezt éreztesd vele a minden másodpercben addig amig a munkád a közelébe kényszerít. utosó nap pedig semmi érzelmeskedést ne tanúsíts felé mert bátorításnak veszi. csak annyit hogy helló és hagyd ott. egyébként utolsó nap lesz a leghülyébb majd figyeljél és ne maradj vele kettesben sehol.
2019. jún. 14. 06:20
14/27 A kérdező kommentje:
Nem az a hisztériázós típus, nem hinném, hogy bármit is erőltetni akarna most már. Én szívesen tartanám vele a kapcsolatot, de szerintem az neki lenne rosszabb, mert fájna neki, csak kínozná magát.
2019. jún. 14. 08:18
15/27 anonim válasza:
Szerintem te ezzel szívességet tettél a pasinak, mert nem vagy normális.
2019. jún. 14. 08:41
16/27 A kérdező kommentje:
De miért? Miért kéne kínoznom őt, ha egyszer nem tudom viszonozni az érzéseit?
2019. jún. 14. 08:45
17/27 érdeklődő63 válasza:
figyelj ha megköszöni neked hogy azt mondtad vége meg sok sikert kívánt az csak terelés. csak az a célja hogy szimpátiát ébresszen benned maga iránt és ez sikerült is valamilyen szinten. ne higgy a megtévesztő viselkedésének mert mikor azt mondtad neki hogy vége akkor megrogyott de nem mutatta ki csak ilyen képmutató módon próbál bizalmaskodni. mert ugye azt elismered, nem életszerű az ha egy férfinek azt mondja a nő hogy befejezte vele semmit nem akar tőle, akkor azt a férfi megköszöni. ez ellentmond mindenféle viselkedésbeli logikának. tehát nem őszinte. aki nem őszinte elváláskor azzal pedig vigyázni kell mert kiszámíthatatlan. szóval semmiképpen ne változtass a véleményeden, maradj a kapcsolat megszakítása mellet, utolsó nap, különösen a munkaidő végén pedig legyél körültekintő vele. a viselkedése biztos hogy megváltozik a jövő héten mégpedig negatíve irányba. elöször hízelegni próbál, majd utána már valószínű agresszivebb hisztibe fordul a kommunikációja. tehát óvatosan de határozottan kezeld a kialakult helyzetet. intelligens vagy meg tudod csinálni. fortuna nénivel aki szerintem már nagyon régen nem miss, pedig ne foglalkozz. biztos irígykedik az öreglány
2019. jún. 14. 09:29
18/27 anonim válasza:
Ne kombinalj, bejossz neki es kesz. Ha neked o nem tetszik akkor finoman utasitsd el. Tiszteld meg ot azzal, hogy vegre komolyan veszed, amit mond es nem a sajat gondolataidba es elmeleteidbe menekulsz.
2019. jún. 14. 09:53
19/27 A kérdező kommentje:
Csak azt köszönte meg, hogy őszintén megmondtam neki. Persze, hogy megrogyott, de jobb is hogy nem mutatja, az sokkal rosszabb lenne, ha sajnáltatni akarná magát. Nyilván ebben van egy kis büszkeség, hogy úgy tesz mintha minden rendben lenne, ez ilyenkor érthető, így nekem is könnyebb meg neki is.
2019. jún. 14. 10:09
20/27 érdeklődő63 válasza:
ez a büszkeségnek tűnő állapota eltűnik a jövő hétre és írtam mit várhatsz. ahogy azt is mi a célja. az hogy megtévesszen a viselkedésével vagyis nem őszinte és ez az alapvető probléma. egy őszintétlen emberrel állsz szemben aki meg akar téveszteni ezt egy pillanatra se felejtsd el. nem kell neked az ő lelkét ápolni. nehogy magadat okold a kínlódásáért. elmondta tetszel neki, te normálisan tisztességesen visszautasítottad és kész. oldja meg magának kínlódását neked már nem kell támogatni, nehogy lelkiismereti problémát csinálj már belőle. szóval csak ügyesen! és még egy különösnek tűnő tanács. ezek után ha beszélsz vele ne mond ki a keresztnevét ha lehet egyszer sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!