Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevallotta a szerelmét és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallotta a szerelmét és azóta zárkózottabb velem?

Figyelt kérdés
2 hónapja csetelek egy 35 éves férfival instán. Az utóbbi időkben nagyon sokat beszélgettünk, de az elejétől fogva érezzük, hogy mennyire megvan a közös hang köztünk. Ő pár hete szakított a barátnőjével, ezért nem is találkoztunk még, szóba sem jött. Pár napja lelkiztünk és elmondta hogy érez irántam valamit, nem érti, mert még nem is találkoztunk, de nagyon közel érez magához már az elejétől kezdve. Mondtam, hogy én is hasonlóan érzek. És kb innentől kezdve nem beszélünk. Vagyis csak 1-2 szót. Gondolkoztam az okán, hogy talán csak szórakozott velem, de egyrészt sokkal intelligensebbnek gondolom, másrészt eszembe jutottak azok a dolgok, hogy mennyit foglalkozott velem, megírta a beadandómat egy tantárgyhoz, utánanézett a munkahelyemnek mert nem ismerte, utánajárt a hobbimnak stb. Szóval totál úgy jött le, hogy nagyon érdeklem... És én is egyértelműen a tudtára adtam, hogy érdekel engem. Úgyhogy nem értem, miért vonult vissza a vallomás óta. Bár belegondolva én is sokkal visszafogottabb vagyok azóta vele, talán mert megijedtem ettől az egésztől. Attól, hogy ő mégsem gondolja komolyan, én meg komolyan gondoltam mikor bevallottam az érdeklődésemet iránta. Talán ő is megijedt?
2021. márc. 9. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg megunta, hogy a házid írja és még a munkád is ő intézi. Simán lehet, hogy talált egy korban jobban hozzáillő, komolyabb nőt, mert te huszonévesen nem passzolnál hozzá.
2021. márc. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!