Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam a csajnak, hogy teljesen a zsánerem. A haverom szerint hülye vagyok, hogy megmondtam. Szerintetek? F22
Ha nekem egy srác így húzza az agyam, akkor otthagyom. Ha csak azért mondja, hogy talán emiatt lecsökken az önbizalmam és majd a srác után futok, nem törődöm unintelligens, jatszmázó emberekkel. Ha pedig tényleg az ellenkezője a zsánere, mint én, akkor meg azért nem foglalkozom vele. Ennyi :)
Jól tetted, hogy elmondtad a lánynak. Ha nem nyitod ki a szád, nem fogja megtudni.
A barátod taktikája nem nyerő értelmes lányok esetén, max egy-két butuskánál pár éjszakára
22/L
Igaz a mondás: Madarat tolláról, embert barátjáról...
A barátod egy kretén, akinek halvány fingja nincs a csajokról, és te vagy a barátja, aki elhiszi az ő hagymázas ideáit.
A haverod kicsit sem tájékozott nőügyekben, ha ezt mondta! Én speciel rühellem, ha taktikázni akarnak velem, és valami "befogni való vad"-ként tekintenek rám. Ez nem egy jó párkapcsolat alapja, az fix. Sőt, én az ilyeneket kapásból el is utasítom, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Pont az a normális, helyes hozzáállás (szerintem), amit Te csináltál. Az ismerkedés mindig legyen őszinte, nem túlgondolt, és játszmázás-mentes. Legalábbis ha értelmes, intelligens, felnőtt emberek komoly szándékkal akarják megismerni egymást, mert komolyan érdeklődnek egymás iránt, akkor ezt normálisan és őszintén szokták kivitelezni. Úgyhogy csajok terén ne hallgass a haverodra, úgy tűnik, Te sokkal érettebb vagy nála. Pont, hogy neki kellene tőled tanácsokat kérnie, mert ő egy tapló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!