Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam a csajnak, hogy teljesen a zsánerem. A haverom szerint hülye vagyok, hogy megmondtam. Szerintetek? F22
Azt értem, hogy a haverod ezt mondta, de nekem is van ilyen haverom. Tapadnak rá a nők, DE hány hosszútávú kapcsolata volt? félévnél vagy évnél hosszabb? mennyi? ja? nulla? :D
Mert csak összeszedni tudja, de megtartani már nem a lányokat? mert elcsábítani az egy dolog... de együtt maradni vele az művészet. A kapcsolat a nehezebb. Nem pedig összehozni.
Ahogy egy iskolába bekerülni lehet, de bent maradni. Na ahhoz már nem elég hazudozni.
Hosszútávra tervezel nem? Viszont ha csak egy-két éjszakára, akkor a haverod után fuss.
Még mindig ezerszer jobb helyzetben van, mint a sok aranyos, jólelkű jófiú (= az itteni nők állítása szerint az álompasi), aki nem tud rövid- és hosszútávra sem "összeszedni" senkit vagy csak rengeteg vergődés árán, azt is talán szökőévente 1x.
Amúgy nem mondott hülyeséget, de ez még így túl kevés, mert a szöveg mögöttes tartalma sem mindegy - flörtölősen játszol a nővel, amit ő is élvez (mivel ha könnyen megkapsz valamit vagy valakit, nem értékeled annyira) vagy tudatosan és ártó szándékkal manipulálni próbálod.
Én erre azt mondom, hogy a ,,húzzúk a csaj agyát", inkább a flört, a cikizések felé venném az irányt, az humoros, kelt szexuális feszültséget, és férfias is. Nem tudom mennyi nővel volt a haverod eddig, de kissé gyerekes. Én ezeket elég biztos forrásból tudom, haveri és rokoni alapokból merítve, akik 10-20 nővel voltak már együtt...
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!