Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem vissza az időpontot?
3 hete ismerkedek egy lánnyal. Legutóbb mikor elváltunk úgy beszéltük meg, hogy holnap(vasárnap) találkozunk. Viszont 2 nappal utána a részemről nem lett biztos, így megírtam neki, hogy nem biztos a vasárnap. 1 nappal utána úgy tűnt, hogy biztos nem lesz jó, így aztmondtam neki, hogy tegyük át hétfőre. Belement, utána mégis jó lett a vasárnap, így visszatettük vasárnapra. Aztán közbe jött valami, és megírtam neki, hogy legyen a hétfő a végleges. Viszont most meg kiderült, hogy szabad lesz a holnapom, és jó lenne mégis a vasárnap. :'D Ez amúgy azért ilyen fontos, mert most aludnék nála először ha vasárnap megyek. Hétfőn már nem tudnék ott aludni, és utána megint csak 1 hét múlva taliznánk.
Hogy írjam meg neki, hogy mégis a holnap legyen? Csak írjak rá holnap, hogy mit szólna hogy ha 2 óra múlva mégis átmennék? Így meg olyan döntésképtelennek tűnök, az meg nem jó egy lány szemébe.

Ez nagyon gáz. 3 hetes ismeretség, dugni akarsz, hétfőn már nem kell a csaj mert nem tudsz ottaludni, nem tudod megdugni, de ha a vasárnap nem jó akkor jobb híjján jó lesz a hétfő is. Ezért megy a varia?
Te teljesen hülye vagy.
Ha megbeszéltek jó előre egy időpontot, és jóval előtte közbejön valami, akkor sem hülyíted naponta hogy mégse jó, mégis jó, aztá 2 nap múlva mégse jó, aztán megint mégiscsak jó, de valami miatt mégse lesz jó. Mi ez?
Nem vagy te egy kicsit életképtelen?

Jézusom 🤦♀️🤦♀️
Ne csodálkozz, hogy még mindig egyedül vagy

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!