Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha Te vagy ismerőseid közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Te vagy ismerőseid közül valaki költözött Erdélybe/Kárpátaljára/Vajdaságba alakuló párkapcsolat (vagy konkrétan már szerelem) miatt: hogy érzed vagy hogyan érezte magát? Jól döntött az ottani gyakori idegen nyelv használat és az... Befejezés lent.

Figyelt kérdés

Jól döntött (volt-e olyan erős a kapcsolat a két fél között, akár még csupán alakulgató barátnő-barát, akár már feleség-férj felállásban) az:

-Ottani (magyar mellett) gyakori idegen nyelv használat és az

-Alaptalan (de sajnos létező) lenéző, gyűlölködő helyiek idegenkedését

-Olykor-olykor sértő megjegyzéseit (is) figyelembe véve?

.

.

.

Vagy sajnálja, hogy meghozta ezt a döntést, akár a fentiek, akár más szempont (ha más, akkor mi?) miatt?

2021. máj. 1. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azért Románia csak tagja az EU-nak, és Nagyvárad még az országon belül is az egyik legélhetőbb város (egy román ingatlanközvetítő cég felmérése szerint 2020-ban a második Brassó mögött), szóval szerintem a kérdező esetében annyira nem szélsőségesen rossz a helyzet :)
2021. máj. 1. 17:30
 22/23 A kérdező kommentje:

Igen huszonegyes, ez nekem is elég biztatónak hangzik. :)

Huszas leányka. Ebből azt szűröm le, hogy ezek szerint az ország gazdaságát és az anyagiakat figyelembe véve Vajdaság is szegény kárpátaljaiak szintjén áll. Legalábbis valahol akörül.

Eddig szentül hittem, hogy idegenbe szakadt magyarjaink közül a legrosszabbul a kárpátaljaiak állnak. Kilátástalanságot és főleg anyagiakat nézve. Meglehet tévedtem. (Igaz ez egyáltalán nem vigasz sajnos.)

2021. máj. 1. 22:44
 23/23 anonim ***** válasza:

#20 vagyok- amúgy igazad van, voltam Kárpátalján, ott a 60-as években éreztem magam, nem a 90-esben :D Kárpátalja tényleg rosszabb, mint Vajdaság.

Ugyanakkor igen, Románia tagja az EU-nak, nyilván egy valamivel jobb szinten van, mint Szerbia (vagy akár Ukrajna). Ottani tapasztalataim nincsenek, még nem jártam ott. Csak ha már szerepelt a kérdésben Vajdaság/Szerbia, úgy gondoltam, megosztom veled az én tapasztalataim is :)

2021. máj. 2. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!