Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem 1 csajjal és nagyon szeretem, de ő Ausztriában él én meg Kárpátalján és még soha nem találkoztunk, mit tegyek? 17/F
De lehettek szerelmesek, de hidd el ha nem találkoztok egyik oldalróp biztos el fog tűnni a szerelem. A távolság tönkre tesz több hónapos kapcsolatokat is, pláne ha nem is találkoztatok, akkor az alapokat sem tudja tönkre tenni.
Azt javaslom Neked, ha többet akarsz tőle minél hamarabb találkoznotok kell, különben... csheted... ;) :)
Sok sikert! :)))
Hát mivel fiatal vagy ezért nem ő lesz az utolsó csaj az életedben és valószínű nem is az első.:D
Mert nem valószínű,hogy taliztok.
Ha csak meg nem kéred apukád hogy utazzatok ki Ausztriába egy randiért.
mindig is kétkedve tekintettem az ilyen "szerelmekre".
nálam eléggé más a definíció.
dehát nem vagyunk egyformák
Én pont most éltem át egy hasonló dolgot...
Barátnőmmel júniusban összejöttünk, kb. egy hónapot együtt voltunk, kiment dolgozni Németországba (mielőtt összejöttem Vele, tudtam, hogy ki fog menni, de aki mer, az nyer). Először hazajött novemberben, utána hazajött most, tegnapelőtt szakított velem, mert az, hogy 1.000 km-re vagyunk egymástól, és csak kb. 2 havonta látjuk egymást 1-2 hétre, annak nincs sok értelme... Aláírom, igaza van.
Mondjuk a sztori nem ilyen egyszerű, én sem vagyok teljesen bolond, és megvolt az oka annak, hogy én ezt be mertem vállalni.
Sajnos en sem latom sok eselyet... Nem akarlak elkeseriteni. Nagyon nehez megtartani igy 1 kapcsolatot, plane, ha nem is talalkoztatok szemelyesen... Sok kitartast.
Nekem is kialakult par evvel ezelott 1 online-romancom, Sajnos a fiu Svedorszagban elt. Elkepzelheted, az almokba menekultem...
Sajnos nem tudtunk talalkozni, nekem meg utlevelem sincs... A nagy tavolsag miatt inkabb megszakitottuk a kapcsolatot. Nagyon fajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!