Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval. Tegnap előtt találkoztunk is délután, és úgy érzem, nem vagyok neki közömbös. Viszont miket kérdezzek tőle, hogy jobban megismerjem?
Elsőnek kössz szépen a normális választ...
Másodiknak köszi, igazából ilyen alapokon túl vagyunk, (nem mindegyiken amit írtál)...csak néha olyan rossz hogy nincs téma...Viszont nem akarok elrontani semmit...Köszi a választ:)
Sztem nem mindig csak kérdések alapján lehet vkit mélyebben megismerni. Pl a tettei alapján is. Egy étteremben például.hagy téged elsőnek rendelni, fizeti e a számlát szb.. A kérdéseket illetően pedig kérdezhetsz a családjáról, rokonokról..mi fontos neki az életben.. Mit vár el egy kapcsolattól stb.. Sztem a tettek is sokat segítenek a megismerésben.. Menjetek el minnél több olyan helyre ahol nem csak beszélgetni lehet. Pl:teke, biliárd
Itt is sokat tudhatsz meg róla. PL: Mennyire udvarias, segítókész, mennyire fontos neki a gyózelem, agresszívabb e a játék hevében..stb
Remélem segítettem..22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!