Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom (18, és én is) szakított velem kedd délután, aztán egy óra múlva írt egy sms-t, hogy találkozzunk. Találkoztunk, és minden olyan volt, mint régen. Mintha mi sem történt volna. Ugyanúgy ölelt, ugyanúgy csókolt. Mi ez?
Figyelt kérdés
Nem kérdeztem rá, hogy ez a szakítás mégis mi volt, féltem a választól, ő sem hozta fel. Tudtam, hogy nem bírja sokáig. :) Napokra/hetekre gondoltam... Mi volt akkor az az 1 óra?2011. máj. 5. 16:32
1/9 anonim válasza:
Márpedig van valami baja, jobb lenne megbeszélni, mielőtt még véglegesen szakít...
2/9 anonim válasza:
"Tudtam, hogy nem bírja sokáig. :)"
He?
3/9 Kingaa1 válasza:
énis jártam már igy kicsit hosszabb idővel, de én nem féltem a választól, mert ha felháborodott volna, akkor mindegy az már hogy mivan
4/9 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy nem bírja sokáig nélkülem, de az hogy 1 óra után rájött hogy nem tud élni nélkülem...
2011. máj. 5. 16:36
5/9 anonim válasza:
Felfogtam, amit leírtál, de most ez kb. olyan, mintha tudnád, hogy ő úgyis visszajön, és így már nem is érdekelt volna, hogy azt mondta, hogy szakít veled.
6/9 anonim válasza:
Ne csodálkozz, manapság a "szakítás" ilyen délutáni elfoglaltság a fiatalság körében, én is mostanában jöttem csak rá.
8/9 intrepid válasza:
Most panaszkodol? vagy dicsekszel?
9/9 anonim válasza:
nem lehet hogy valaki más írt neked a mobiljáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!