Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem 1 csajjal és nagyon szeretem, de ő Ausztriában él én meg Kárpátalján és még soha nem találkoztunk, mit tegyek? 17/F
Figyelt kérdés
5 hónapja ismerkedtem meg a csajjal és 4 hónapja szerelmesek vagyunk egymásba. tavasszal vagy nyáron tudnánk csak találkozni. de mostanság elég furcsa velem olyan mit hogy ha nem volna rám kíváncsi. azt mondtam neki, hogy úgy érzem, mit hogy ha már nem is szeretne, de ez neki nyagyon zokon esett és azt mondta hogy szeret. még nem ismertük meg egymást, addig nagyon sokszor feküdt le másokkal. létezik hogy most is lefekszik más fiúkkal annak ellenére hogy szeret?2014. jan. 8. 00:00
11/11 anonim válasza:
Szerintem működnek a távkapcsolatok ha nagyon szeretitek egymást :) Anya elvált és sokáig nem talált senkit, aztán jött valaki aki Németországba dolgozik és 2 havonta tudnak csak találkozni, már régóta együtt vannak és nagyon szeretik egymást :) Ha valaki igazán fontos akkor az nem hagyja hogy a távolság mindent tönkretegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!