Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mostanában ennyi lány, hogy ők kiváltságosak, mert p*ncijuk van?

" 30-as szted egy év alatt 6 csaj az sok? Jó, h nem ismered egy-két edzőstársamat, akiknek az évi 20 az alap. A 6 az tök átlagos 22 évesen."
Bezzeg ha egy csajnak jutna 1 évre 6 pasi, akkor már k-urva :D
Én 29 éves vagyok, de úgy vagyok vele, akinek a koránál már több pasija, vagy csaja volt az gáz.
Te csaj 1 év alatt 6 csajt használtál el, szerintem bőven többnél jársz, mint 22.

Aztak*rvamidenit. De a gond persze nem veled van, mi? Évi 6 nő azt mutatja, hogy nem tudsz bánni a nőkkel. Amúgy lehetsz bármilyen helyes, ha agyad az nincs meg ilyen tapló vagy és felszínes kapcsolatokba mész bele.
De csináld csak nyugodtan 7. 8. meg 9. alkalommal is és gyere nekünk nyávogni, hogy nem változik semmi. 6 nő 22 évesen összesen is sok volna, nem éves szinten. De megfordítom...
Ha lenne egy nő, aki ennyi ember alá odafekszik egy év alatt, akkor mit gondolnál róla? Asszem nem túl sok szépet.

A következő 6 majd talán jobb lesz.
De ha már 12 lányból sem találsz egy olyat akit keresel, akkor nem a lányokkal van a gond.

Hát, pedig a "kedvességedből" pont nem az jön le, hogy milyen rendes vagy. Én is közgázon vagyok, mesteren, mégsem érzem, hogy egy szinten lennénk. Ha tudnád mennyi visszamaradott ember járhat egyetemre...
Egyébként meg nem, nem tudsz velük bánni. De választani jól sem, mert akkor már sikerült volna. Az meg nem hiszem, hogy dicséretre méltó, hogy a tinikhez hasonlítod magad azok meg úgy váltogatják a párjaikat, mint más az alsóneműt.
Ha ez a szolid, akkor én valami apáca lehetek, mert képes vagyok tartós kapcsolatok kialakítására és a mennyiség helyett a minőségre hajtok, VELED ellentétben. :D Nem irigyellek amúgy. De azért sem, hogy ennyire nem találod a helyed. Azért egy önvizsgálat nem ártana, mert komolyan mondtam, hogy a 7. meg a 8., stb. nőddel is ugyanígy fogsz járni, ha mindig ugyanazt választod. Ilyenkor benned is van hiba. ;)
Én még csak alapkézésen vagyok. Milyen mestert választottál? Melyiket érdemes? Közgazdasági elemzőt néztem vagy pénzügy.
Visszatérve a lyányokhoz, ez olyan, mint a használt autó vásárlás. Ránézel, megtetszik és útközben derül ki, hogy jó-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!