Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mostanában ennyi lány, hogy ők kiváltságosak, mert p*ncijuk van?

Figyelt kérdés
Az utóbbi évben 6 kapcsolatom volt. Ebből 5-el azért szakítottam, mert kb elvárták, h én csináljak mindent. Nemcsak a szexben, hanem úgy általában.
2021. ápr. 28. 10:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
15%
az ilyesmi nők miatt vannak prostik most komolyan egyre több pasi mondja azt hogy el van magának és prostizik ha szex kell.
2021. ápr. 28. 11:38
 22/42 anonim ***** válasza:
77%
#22: felolem aztan kolthetiket prostikra az osszes sporolt penzeteket, csak aztan ne rinyaljatok, hogy hulye krva nok, csak setteszik a labukat es dol a penz.
2021. ápr. 28. 11:45
 23/42 anonim ***** válasza:
14%
a francért kell le pontozni
2021. ápr. 28. 11:48
 24/42 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, ment a zöld kéz.
2021. ápr. 28. 11:53
 25/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt szerintem az a baj, hogy te a külsőre mész elsődlegesen.

Legyen szép, legyen nagy segge, nagy melle stb.

Ezekből a nőkből nem fogsz olyat találni aki komolyabb célokra is jók lennének.

Másrészt tőled magasabb kategóriából választasz.

Hogy miért vannak elszállva a nők maguktól csak azért mert p-ncijuk van?

Elmondom, azért mert mindig a nő választ, ha egy nő random 10 pasinak azt mondja, hogy dugni szeretne vele, nem hinném hogy bármelyik pasi visszautasítaná, fordítva, meg jó ha 1-2 belemegy.

A férfiak még képesek is fizetni a szexért, csak azért hogy dughassanak.

Na ez az amit a nők kihasználnak, hogy a pasik szinte bármit hajlandó értük megtenni, akkor miért ne lennének igényeik?

Mondom ezt férfiként.

2021. ápr. 28. 12:05
 26/42 anonim ***** válasza:
55%
A pasik miatt gondolják így, akik ekkora lovat tettek alájuk azért, mert mindenre rámozdulnak, ami él és mozog. Ezért.
2021. ápr. 28. 12:37
 27/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt nem hiszem, h kategóriámon felül választottam, mert akkor össze se jöttek volna velem. És én voltam kénytelen mindegyikkel szakítani. Van, amelyik még mindig írogat facen. De nem tudom, ha megmondom neki, akkor meg tudna-e változni. Külsejével nincs gond.
2021. ápr. 28. 12:43
 28/42 anonim ***** válasza:
70%

"Azt nem hiszem, h kategóriámon felül választottam, mert akkor össze se jöttek volna velem. "

Mészáros Lőrinc is ezt gondolja :D :D

2021. ápr. 28. 12:46
 29/42 anonim ***** válasza:
70%

Biztos itt panaszkodik az aki alig tudja lekoptatni a csajokat 😂😂😂

Kénytelen voltál szakítani, megszakad a szívem érted 😂

2021. ápr. 28. 12:46
 30/42 A kérdező kommentje:
29-es Mészáros kb bárkit választhatott volna, ezt te is tudod. Szóval ott ő a felső kategória. (persze itt majd jönnek a csajos kommentek, h nekem biztos nem kéne stb.) Aha. Kb a dédunokádnak is be lenne biztosítva a jövője. 30-as szted egy év alatt 6 csaj az sok? Jó, h nem ismered egy-két edzőstársamat, akiknek az évi 20 az alap. A 6 az tök átlagos 22 évesen.
2021. ápr. 28. 13:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!