Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nálatok mik lehetnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok mik lehetnek az okok, ha nem hívtok el egy lányt találkozni, pedig mondjuk jól megértitek egymást és már rég beszélgettek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 01:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs kapcsolatban, napi kontaktban van, de mégsem kezdeményez és nem félénk, akkor egyszerűen vagy nem vagy az esete, vagy nem tekint rád nőként. Barátzónába rakott.
2021. ápr. 27. 19:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok nyitott kapcsolatra.

Kérdezd meg tőle.

És egyben hívd el te.

2021. ápr. 27. 20:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy férfi szempont. Minden ember más, egyedi, sajátos, ahogy minden helyzet is. Ez már végtelenszer végtelen lehetőség. Te miért nem hívtad el eddig őt? Lehet hogy ő is ugyanezért.
2021. ápr. 27. 20:14
 24/24 A kérdező kommentje:

De akárhányszor szóba hozta én mondtam, hogy igen, jó lenne stb mégse lép...és tudom, hogy nem tekint rám barátként

Aztán még a nőket nehéz megérteni...

2021. ápr. 27. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!