Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy hónapja beszélgetünk neten, de nem akar már elhívni találkozni. Miért?
Már hívott, hogy menjek a baráti társaságába egy délutánra összeülni, de az nem randi én pedig azt várnám el. Mondta, hogy milyen jól megértjük egymást, csak épp nem akarunk csinálni semmit, és kérdezi viccből, hogy mire várok, mondom rád és annyi volt a válasz, hogy “dikk”
Már a mai világba a nő kell elhívja a férfit randira vagy mi van? Vagy valószínű nem gondolja komolyan az egészet...btw sűrűn küldd nekem “olyan” témájú mémeket és én meg megkérdeztem kerek-perec, hogy csak dugni akar? És azt válaszolta, hogy nem, dehogyis, ha azt akarná, akkor már rég elhívott volna találkozni. Akkor most nem ertem (ja és nagyon sokat dolgozik)
Üdv!
Hát ez valóban egy fogós kérdés!
Nem én akarok lenni az aki elrontja a kedved, de ha ennyi idő után nem éreztette veled semmilyen formában, hogy tetszel neki akkor esélyes, hogy barátként tekint rád.
Mivel írtad, hogy sokat dolgozik, ezért simán bennelehet a pakliban az is, hogy fél vagy nem akar belevágni egy tartós kapcsolatba, mert nem tudja, hogy ez a munkájával mennyire összeegyeztethető. De ez is csak tipp!
Nem tudok sajnos minden férfi nevében beszélni, de alapvetően én is mindíg az a tipus voltam, aki a nő tudtára adta, hogy tetszik neki, de nem lépett. Ennek egy egészen egyszerű oka van, mégpedig, hogy a nő dönt! Én úgy is csak annyit tehetek, hogy finoman a tudtára adom, hogy tetszik!
Nem azt mondom, hogy mindenkivel ez a helyzet, de érdemes lehet számításba venni, hogy van ilyen férfi is! Ez lejöhet úgy egy nőnek, hogy tutyimutyiság, de akár üdvözlendő is lehet, hogy nem nyálazza körbe órákon keresztül. Tehát azt tudnám javasolni, ha neked, hogy ha tetszik a jóember és hajlandó vagy érte bevállalni, akkor kerek perec kérdezd meg, mert a reakciók alapján, akármi is lehet! Azt is el tudom képzelni, hogy szimplán nem mer veled "kikezdeni", mert jó kapcsolatot ápol veled és nem szeretné, hogy esetlegesen elveszítsen egy jó barátot a személyedben, amennyiben visszautasítod a közeledését. Nem tudom, hogy mennyire voltam érthető és mennyit sikerült segíteni, de azért próbálkoztam! :/
Lehet, hogy - a mai trendekkel ellentétben - nem akar ajtóstul rohanni a házba? Teljesen jó egy visszafogottabb embertől, ha először csak így hív el még egy társasággal közösen és ott beszélgettek és majd később lesz "randi" csak ami így kevésbé lesz kínos, mert már előtte beszélgettetek élőben.
Kicsit dogmatikusnak érzem ezt a "de az nem randi én pedig azt várnám el" részt, olyan ez, mint mikor valami történik de rámondják, hogy "az nem érvényes!". Miért kell ennyire kényszeresen ragaszkodni valamihez? Így elszalasztod a lehetőségét egy potenciálisan kellemes kapcsolatnak/szerelemnek - csak egy rossz berögződés miatt ("azt várnám el"). Elég sok kapcsolat van ami NEM randival indult. Főleg nem azzal a tipikus feszengős-kávézós-sétálós típussal.
Perszre nyilván ez is lehet az oka, de igazán a tudtodra adhatná, hogy ha szeretne tőled valamit! Igazából az is lehet, hogy még gondolkozik!
Az a probléma ezzel a helyzettel, hogy senki nincs a kiszemelted helyében.
Csak ő tudná elmondani, hogy mit is szeretne elérni nálad!
Az alapvetően, hogy folyamatosan beszéltek és el is hívott már, bár csak haverokkal az simán jelentheti azt, hogy csak óvatosan közeledik.
Nem mindenki olyan "macsó", hogy egyből a nő alá nyúl és megkérdezi, hogy akarja-e!?
Igazság szerint próbálj vele minél többet találkozni (most már úgy is lehet). Ha együtt vagytok, akkor jóval nehezebb elrejteni az érrzéseiteket.
Na ezt megint túltoltam! :D
Teljesen igazad van!
Ebben az esetben viszont egész egyszerűen mond meg neki!
Vagy ha nagyon félénk vagy akkor hozd fel neki finoman, hogy olyan szívesen elmennél mittudom én melyik étterembe, vagy az állatkertbe, vagy sétálni valahova (az a lényeg valami olyan helyre amitől nem kap egyből agyfaszt)!
Az a lényeg, hogy valami olyan helyre ahova nem jó egyedül menni! Mond meg neki, hogy szívesen elmennél ide, vagy ide, de egyedül nem szeretnél.
Mondhatod neki azt is, hogy félsz, hogy eltévedsz, vagy nem éreznéd magad biztonságba egyedül!
Az egy jó ütőkártya! Arra a pasik ugranak, ha élő pajzsot játszhatnak!
Amiatt meg kár aggódni, hogy esetleg nem lesztek szimpatikusak egymásnak.
Legrosszabb esetben elmentetek egy jót sétálni, enni vagy valami és ha nem jön össze a "randi" akkor többet nem kell találkozni!
Hát, ha én nő lennék akkor első randira kizárt, hogy "kocsikázni" menjek bárkivel is, mert félnék a nemi erőszaktól. De én nőként is paranoiás lennék.
Gondolj bele, mennyibe kerül egy ilyen "kocsikázás" esetén lefordulni egy néptelen erdős területre és megbuherálni a zárat?
Első randira mindenképp olyan helyen kerüljön sor, ahol mások is vannak. A világ veszélyes hely. Főleg ha valakit csak alig egy hónapja ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!