Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar találkozni velem?
Nálam is ugyanezt csinálják állandóan, nagy kamugépek.
De már úgy vagyok vele, hogy ha ennyit nem képes rám áldoznia az idejéből, akkor ott b+ meg, ahol van.
Hány éves a lány?
Lehet, hogy tényleg családi problémái vannak. Ha nincs jóban a családdal, vagy valami baj van azt ennyi idő után nem fogja részletesen elmesélni neked.
Elhiszem, hogy eleged van, de sose ítélj túl korán!
Sokan a végtelenségig képesek leplezni a gondjaikat, mások pedig olyan könnyen beszélnek róla.
Ha én valakitől nem akarok semmit, annak nem is írok. Ezért gondolom, hogy lehet valami gond.
Anno én is nagyon hasonló helyzetben voltam, nem emlékszem már pontosan hogy mennyi ideig húzódott el a randi, de ahhoz már több mint elég volt hogy nekem is úgy tűnjön hogy csak nem akar elzavarni - mint kiderült tényleg csak rosszul jött ki a lépés, utána együtt voltunk pár évig.
Habár sajnos nem ez a jellemző, de azért nem szabad élből elvetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!