Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már egy hónapja beszélgetünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy hónapja beszélgetünk neten, de nem akar már elhívni találkozni. Miért?

Figyelt kérdés

Már hívott, hogy menjek a baráti társaságába egy délutánra összeülni, de az nem randi én pedig azt várnám el. Mondta, hogy milyen jól megértjük egymást, csak épp nem akarunk csinálni semmit, és kérdezi viccből, hogy mire várok, mondom rád és annyi volt a válasz, hogy “dikk”

Már a mai világba a nő kell elhívja a férfit randira vagy mi van? Vagy valószínű nem gondolja komolyan az egészet...btw sűrűn küldd nekem “olyan” témájú mémeket és én meg megkérdeztem kerek-perec, hogy csak dugni akar? És azt válaszolta, hogy nem, dehogyis, ha azt akarná, akkor már rég elhívott volna találkozni. Akkor most nem ertem (ja és nagyon sokat dolgozik)

2021. ápr. 25. 00:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az, hogy mind a ketten elviccelitek a dolgokat az alapvetően arra utalhat, hogy titkon próbáltok egymáshoz közeledni, de ha egyikőtök nem lép akkor ebből nem lesz semmi!

Amúgy ne haragudj, hogy ezt mondom, de nehogy már azért ne menjen el veled egy étterembe, vagy állatkertbem vagy moziba vagy mittudom én hova, mert ő csak éjszaka szeret autókázni! Hát most akkor döntse el, hogy tetszel-e neki annyira, hogy beadja a derekát és elmegy veled valami általa nem preferált helyre, vagy neked kell várnod, hogy esetlegesen hónapok múlva egyszer elmehess vele esti kocsikázni! Azt teljesen megértem ,hogy eddig közel lehetetlen volt megszervezni egy találkát, mert semmi nem volt nyitva és sehova sem lehetett menni, de ha tényleg szeretnétek rendesen megismerni egymást akkor most már igazán találkoznotok kellene valahol!

Persze én nem siettetek senkit! Nektek kell eldöntenetek, hogy milyen tempóban akartok ismerkedni, csak azt mondom, hogy csak azért nem találkozni egymással, mert éjszaka nem lehet vezetni az egy rossz indok!

Legalább derítsd ki, hogy van-e benne hajlandóság irányodban annyira, hogy találkozna veled mostanában! :D

2021. ápr. 25. 01:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát már lassan tényleg megelégelem ezt a “csak dumálunk” fázist..igazan ideje lenne szintet lépni, csak az a helyzet, hogy nem merem felhozni ezt a témát, hogy találkozzunk, mert őszintén felek a pofáraeséstől és igenis, ha egy férfi akar valamit vagy valakit, tegyen érte és szerezze meg..
2021. ápr. 25. 01:33
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Lehet azért bánik veled ennyire "finoman", mert ő is pontosan látja, hogy mennyire gyámoltalan és visszahúzódó vagy és ő sem akar pofáraesni, csak az a gond, hogy ha ezt valemilyen uton módon nem kommunikáljátok le egymás között akkor hidegháborús helyzetek alakulhatnak ki!

Lehet neked kéne először lépni valamit a magad félénk módján, hátha arra ő is lép valamit. Ha nem akkor viszont feleslegesen ne játszaok egymással...

Alapvetően, ha ez nem ebbe a pandémiás időszakban történt volna akkor már megjegyeztem volna, hogy szerintem hagyni kell a francba, mert egy férfinek igen is tudnia kell tudatnia a kiszemeltjével, hogy tetszik neki!

Viszont ebben a helyzetben tényleg csak az online térben lehetett ismerkedni ami meg mint tudjuk eléggé zsákba macska!

Szerintem próbáld meg valahogy a tudtára adni, hogy minél előbb találkozni szeretnél vele! Nyilván ha sokat kell dolgoznia akkor nem lehet tőle elvárni, hogy egyből ugorjon, de ha egy hónapon belül nem sikerül neki annyi időt felszabadítania, hogy találkozhasson veled akkor érdemes elgondolkodni, hogy hányadán állnak a dolgok!

2021. ápr. 25. 01:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy ilyen dikkes csávókra értelmesnek tűnő nő miért pazarol akár 1 percet is?
2021. ápr. 25. 07:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 éves férfiként is viszonylag nehezen nyitok egy ismeretlen ember felé, ha meg arról volt szó, hogy élőben kelljen odamenni egy lányhoz ismerkedni, akkor az még nehezebb. De könyörgöm, interneten, 1 hónap teljesen jó beszélgetés után? Ez szerintem is több a soknál... főleg, hogy erősen utalsz rá te is szeretnéd.

Nekem plusz pont lenne az is, hogy csak vele ismerkedsz, én is ilyen vagyok, hogy egyszerre csak egy ember.

Haverokkal 1. randi? Ráadásul csak fiú haverjai lennének ott? Ennél esetleg az lenne kínosabb, ha a szüleihez hívna randizni. Szerintem megvan a sorrend (mármint ha így ismerkedtek). Először ketten ismerkedtek, aztán jön a baráti kör meg a szülőknek bemutatás.

És ezt a rossz dumát, hogy valahol találkozni nem elég különleges. Mi tenné különlegesebbé a randit, mint hogy élőben a másikkal lehetek? Nekem 2 "hivatalos" ilyen első randim volt (mindkettő után többéves kapcsolat), és kávézóban voltunk, utána meg séta. Végig beszélgettünk, tökre nem érdekelt hol vagyunk, mit csinálunk, a másik személye a lényeg.

Ja és még valami. Első randi egy addig soha nem látott eberrel: nyílvános helyen, emberek közelében, nem késő éjszaka, és nem a férfi lakása. Csak az első, miután láttad minimum egyszer, oda mentek ahová szeretnél, de vigyázz magadra.

Aki komolyat akar, annak ezek a dolgok nem akályok. Aki csak szórakozik, az úgyis lebukik.

2021. ápr. 25. 08:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Várólistás vagy, majd értesít, ha te leszel a soros(értsd:a többi nem jött össze). Addig meg szinten tartja az érdeklődésedet.
2021. ápr. 25. 08:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nem beszélget így mással, mint velem (mert viszonylag sokat beszélgetünk) de ez azt jelenti, hogy csak beszélget másokkal is :( Mondani meg sok mindent lehet...lehet tényleg csak egy opció vagyok, vagy csak szórakozik és nem akar komoly kapcsolatot.
2021. ápr. 25. 10:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Vegigolvastam, ez erdekes volt.
2021. ápr. 26. 04:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van, csak online beszélgetni akar a pasi 2 hete.

Azt mondja,heti 7 nap 12 orat dolgozik mar 7 hete és még továbbb is, Majus 24-ig. És már nagyon kivan,azt mondja.

A múlt hétvégéje szabad volt kivetelesen. De akkor is elfogllata magát inkább.

2021. máj. 18. 14:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Eltelt még 3 hét, leírod nekünk a tanulságot, hogy mi történt?
2021. máj. 18. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!