Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy hónapja beszélgetünk neten, de nem akar már elhívni találkozni. Miért?
Már hívott, hogy menjek a baráti társaságába egy délutánra összeülni, de az nem randi én pedig azt várnám el. Mondta, hogy milyen jól megértjük egymást, csak épp nem akarunk csinálni semmit, és kérdezi viccből, hogy mire várok, mondom rád és annyi volt a válasz, hogy “dikk”
Már a mai világba a nő kell elhívja a férfit randira vagy mi van? Vagy valószínű nem gondolja komolyan az egészet...btw sűrűn küldd nekem “olyan” témájú mémeket és én meg megkérdeztem kerek-perec, hogy csak dugni akar? És azt válaszolta, hogy nem, dehogyis, ha azt akarná, akkor már rég elhívott volna találkozni. Akkor most nem ertem (ja és nagyon sokat dolgozik)
Hát az van, hogy már nem beszélünk, mivel benyögte, hogy ő neki most valami komoly nem nagyon kell, de bármi másban benne van. Mondtam, hogy koszonom szepen, de nem és akkor nincs miről beszéljünk.
Belefáradtam ebbe, hogy nem jön össze senkivel, pedig olyan ritka aki tetszik és ezért is örültem volna, ha összejön😪
Sajnálom, hogy így alakult. De legalább tanultál belőle, ez is valami. És én szégyenkezem férfitársaim helyett, akik húzzák a másik idejét, meg megtévesztik, játszanak az érzelmekkel. Ezeket megváltoztatni sajnos nem nagyon lehet, amit tehetnek a nők, hogy nem lesznek annyira naívak, és nem dőlnek be két szép szónak, hanem felismerik, hogy a tettek számítanak igazán. És akkor hátha visszaszorul ez a sok gyökér, és kialakulhat egy kultúráltabb ismerkedési forma.
Félreértés ne essék, mindenki élje meg a vágyait, ha egyéjszakás a cél, akkor azt. Csak legyünk már őszinték a másikkal és minden esetben adjuk meg az alaptiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!