Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok mik lehetnek az okok, ha nem hívtok el egy lányt találkozni, pedig mondjuk jól megértitek egymást és már rég beszélgettek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 01:12
1/24 anonim válasza:
Fiúkra ez tudtommal nem annyira jellemző. Ha ezek a tényezők adottak, teljesen evidens, hogy elhívom mihamarabb...
2/24 anonim válasza:
Ha ilyen van mindenképpen el hívom egy kis idő után.
3/24 anonim válasza:
Ha nincs vonzalom, csak szimpatia.
4/24 anonim válasza:
Nem mer. Jelezd inkább ha akarsz vmit
5/24 anonim válasza:
1. Nem mer.
2. Te csak hiszed ,hogy annyira bejössz neki.
6/24 anonim válasza:
Nem vonz, vagy tőlem túlságosan eltérő karakter, korábbi szerelmi csalódás, épp nem akarok párkapcsolatod, nem tudom hosszútávon elképzelni magunkat, túl jó csajnak tartom magamhoz, félénk vagyok, a csillagok állása vagy épp ballábbal keltem. Ezernyi oka lehet...
8/24 A kérdező kommentje:
Értem...hát ha nem tetszene neki nem írna minden nap
2021. ápr. 27. 10:06
9/24 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs társasága az életben és ezt online helyettesíti.
10/24 A kérdező kommentje:
Ez sem találó😂
Jöhetnek még válaszok, hátha rájövök, bár ezt sztem csak ő tudja :/
2021. ápr. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!