Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online barátság? Miért beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online barátság? Miért beszélget velem már 8 hónapja?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Elég jóban lettünk a közösségi hálón egy cset csoportban. Ha nem is napi szinten, de heti szinten úgy írtunk egymásnak, hogy mi van a másikkal? Vagyis mostanában inkább Ő ír rám (persze válaszolok), mert én úgy elengedtem 3 hónap után, mivel soha nem ajánlotta, hogy találkozzunk és úgy gondolom, hogy egy ilyen netes kapcsolat nem lehet fenntartható már tovább. Vagyis nem sok értelmét látom. Szerintetek van értelme? Egyébként miért ír, ha a személyes kontakt nem igazán vonzza vagy nem ajánlja? Én nem dobtam fel, mégiscsak Ő a pasi.Neki kellene.

2021. márc. 30. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nyilvan azert van benne ilyen csoportban, hogy irkalassal elusse az idejet. Nem mindenki tarsat keres ilyenben.
2021. márc. 30. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te akarsz többet, miért nem veted fel te? Miért kell játszmázni, hogy ez vagy az kinek a "kötelessége"? Neked sem esne le az aranygyűrű az ujjadról, ha megkérdeznéd, hogy hová fog kifutni ez a dolog.
2021. márc. 30. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is volt egy udvarló jelőltem aki 2 hónap írogatás után nagy nehezen bevallotta, hogy van felesége... Azonnal dobtam...
2021. márc. 30. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő a pasi, csakhogy felszedetni te akarod magad xddd Hívd el találkozni, és meglátod, hogy reagál. Bár 8 hónap elég sok idő, egyértelműen nem kapcsolatot keres, de azért megpróbálhatod.
2021. márc. 30. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ő csak barátkozik.
2021. márc. 30. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínleg nem képzel bele semmit, csak barátkozik. Ha jól érezd magad vele, tehát jó érzés beszélni meg megtaláljátok a közös hangot, akkor én nem zárkóznék el tőle a helyedben. Ha ilyen online barátkozás neked nem játszi, az megint más. Ha pedig neked bejönne de az ő szándékait is szeretnéd kifürkélszni, krédezz rá vagy hí@d el találkozni. A találkozás még lehet baráti is. Ott minden kiderül
2021. márc. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!