Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem is kereshetem, vagy ezt most nem értem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja online ismerkedek egy férfival. Társkeresőn ismerkedtünk meg. Telefonbeszélgetés,skype is van. Találkozni is szeretnénk, kb 3 héten belül mindenképpen. Semmi gond nem volt köztünk, felváltva kerestük egymást minden nap. Nem volt az hogy a másiknak "kell" írnia másnap. Gyakran a munkahelyéről is ír nekem, ha van ideje rá. Ma viszont azzal köszönt el, hogy majd holnap keres. Ezt nem értem, eddig nem volt így meghatározva hogy ki mikor keresse a másikat. Most akkor én nem is kereshetem illetve ne írjak neki holnap, hanem várjam meg amig ő keres meg? (Bocsánat mindenkitől de nem vagyok jártas az online ismerkedésekben, ő volt az első akivel eddig eljutottam online térben.)2021. ápr. 26. 17:21
21/23 anonim 

válasza:

#20: ha valaki nem ér rá és érdekli a másik, akkor fűz hozzá valami magyarázatot.
Az ilyen dolgok, mint a kérdésben, nem sok jót vetítenek előre.
22/23 anonim 

válasza:

Miért is lenne köteles bárki is magyarázatot adni arról, hogy miért nem ér rá ha egyelőre csak egy pár hetes ismerkedő fázisról beszélünk?
Engem is érdekelt már nem 1 ember, volt hogy közben dolgom volt, de amíg nem vagyunk kapcsolatban nem tartozom senkinek leszámolnivalóval. Úgy ahogy senki sem.
Még csak alakulóban van egy bizalmi dolog, ismerkedünk stb miért kell megmagyaráznom bármit is?
35/F
23/23 anonim 

válasza:

Írta hogy majd holnap keresi
Logikus, hogy dolga van
Nem értem ezen mit kell problémázni
Szerintem sem tartozik magyarázattal és nem köteles hozzáfuzni semmit amíg nincs köztük SEMMI
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!