Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem is kereshetem, vagy ezt most nem értem?

Nekem ez csak annyit jelentene, hogy holnap keres. Ma már te nem érsz rá, hiszen dolgozol, holnap keresni fog. Számomra ez inkább egy ígéretnek tűnne részéről, nem látom benne azt, hogy nem akarná, hogy te keresd.
Szerintem ne tulajdoníts ekkora jelentőséget egy kiragadott kifejezésnek, keresd, ahogy eddig.

Komolyan ilyen az online ismerkedés? Ha valaki azt írja "holnap keres" (és keres is), illetve hogy egy nap sok dolga van, akkor az már azt jelenti, hogy le akar építeni? Ez most eléggé meglepett.
Egyébként ha valaki intim képet meg telefonszexet akarna ismeretlenül, az számomra is komolytalan.

Hát nem tudom én még ilyet soha nem tapasztaltam.
Ha nekem valaki azt írta majd holnap beszélünk én ezen nem is problémáztam. Gondoltam dolga van és majd keres.
Én is mondtam már pasinak hogy mára ennyi majd holnap keresem mert dolgom volt, majd másnap is eltoltam a beszélgetést még 1 nappal mert kitolódott a programom. Volt, hogy 2 napig nem tudtam írni, attól még érdekelt a másik. De nem értem rá, és számomra ez egy alap dolog ha dolgom van azt a másik megérti. Legalábbis normális ember.
Én nem értem mit problémáznak nők ennyit ilyeneken, úgy, hogy ki kelljen írni is egy kérdést ezzel kapcsolatban. Ez egy tök semmi, nonszensz dolog 😅
29/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!