Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tánctanfolyam lényegében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tánctanfolyam lényegében "húspiac kétségbeesetteknek"?

Figyelt kérdés

Még a vírus előtt elmentem egy bemutató salsa órára. A motivációm az volt csupán, hogy olyan új hobbit űzzek, ahol emberek között vagyok és kicsit szocializálódjak.

Hát apám, az a közeg... 🤦‍♂️🤣

Nyilván sejthető, hogy a hirdetett kép nem teljesen illik a valósághoz, nem latin macsók táncoltatják a napbarnított párductestű erotikától izzó csajokat. De azért na... Tele van ilyen negyven pluszos leharcolt, öregedő asszonyságokkal, meg szerencsétlen kinézetű hapsikkal. Legtöbbről egyszerűen sugárzik ez a "hátha már végre itt összejön valami" mentalitás. A férfiak fejéről azt a végletekig kiéhezett nőhiányt lehetett leolvasni, míg a nőkéről ezt az "úristen, most komolyan Ez fog hozzám érni?!"

Aztán maga a tánc... Hát nyilván vannak akiknek jólállnak a férfias/nőies mozdulatok és mozgásformák. De amikor a frissen vasalt inges béta kisugárzású szemüveges jófiús harmincas próbálja előadni a tüzes alfahímet, miközben a májfoltos asszonyság bámul rá hipnotizált bagolyként - hát én szétröhögtem magam 🤣

Persze voltak az ellentétes kategóriából is. Tényleg volt néhány olyan csaj, amelyik latin sztriptíztáncosra emlékeztető mozgást nyomott, és megvoltak itt is a helyes-izmos alfák.

A két véglet közötti átmenet viszont alig volt. Azaz olyan átlagember, mint én. Adtam egy hónap esélyt a dolognak, aztán otthagytam. Elég volt ebből... 🤣

Viszont ha jönnek a feloldások, jó lenne valami újat és közösségit csinálni.

Kinek mi a tapasztalata? Minden tánc-suli ilyen, vagy csak én voltam rossz helyen?

2021. ápr. 23. 07:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%

8: Ha van élettársad, akkor mért nyitsz topicot társkeresés, randizás témakörben??

A tánctanulásnak pedig semmi köze a társkereséshez.

Nem is alkalmas erre a táncóra.

Én legtöbbször olyan helyekre jártam, ahol csak nők voltak, férfiak nem, mert jellemzően a nők jobban szeretnek táncolni.

Alapvetően iskolában lehetséges ismerkedni, kivéve a tánciskolában. Ott átöltözöl, bemész, lenyomod az edzést, kimész, mert jön be a következő csoport, és nincs alkalmad beszélgetni senkivel. És nem is akar senki.

Vagy benn maradnak a következő edzésre, vagy rohannak a dolgukra, pl. gyer

ekért oviba, vagy egy másik különórára vagy vissza az egyetemre, mert még van órájuk.

Intenzív nyári kurzuson pedig egyik óra jön a másik után.

Aztán rohansz haza zuhanyozni, enni, aludni. Másik nap újra kezdődik.

2021. ápr. 23. 10:55
 22/30 A kérdező kommentje:

Hhhhhhhhhhhhhhhh.... Nagyon Nagyon nagyon nehéz esetek vagytok.

Az utolsó kettőre reagálva:

De, táncolni az emberek kikapcsolódni járnak. Elenyésző része csak az, aki művész meg versenyző akar lenni. A többség csak lazítani és társasági életet élni akarna (elméletileg ugye).

De, a randizás témákörbe tartozik a kérdés. Amivel nem is lenne semmi baj. Ha a táncórák alatt meg a bulikon két fél szimpatikus lesz egymásnak, akkor miért is ne. Azzal van baj, hogy egy csomóan viszont durván túltolják ezt a dolgot és pont ezzel ölik meg a tánc lényegét és ezért menekülnek azok, akik tényleg csak kikapcsolódásra vágynak.

2021. ápr. 23. 11:11
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

"De, táncolni az emberek kikapcsolódni járnak. Elenyésző része csak az, aki művész meg versenyző akar lenni. A többség csak lazítani és társasági életet élni akarna (elméletileg ugye)."

Nem tudom, honnan merítesz erről bármilyen információt, ha soha nem jártál tánciskolába!

Az én valaha volt csoporttársaimnak legalább a fele-háromnegyede vagy tánctanár azóta vagy színházi táncos vagy koreográfus vagy vagy táncművész és ebből élnek, és én is tervezem a Táncművészeti Egyetemet.

2021. ápr. 23. 11:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahova én jártam latin tánc klub, ott volt 30 főből 5 férfi. Ebből 1 klubvezető táncoktató (aki valóban latin származású). És mondjuk idősek sem voltak, de ezt az egyetem szervezte, úgyhogy gondolom ezért. Nálunk mindig ment a harc a fiúkért.
2021. ápr. 23. 12:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

én már kb 6 éve olvasom ezt a kategóriát, és régen amikor megkérdezte egy férfi (mert általában férfiak kérdeznek ilyet), hogy hol lehet ismerkedni, akkor MINDIG írta valaki, hogy pl tánctanfolyamon

na a kérdező most belebotlott személyesen azokba az emberekbe, akik bedőltek ennek a tanácsnak

(persze akkor is írtak személyes tapasztalatokat, a férfiak arra panaszkodtak, hogy sokkal több a férfi és sokat kell várni a női partnerekre, a nők meg arra, hogy a férfiak ezt is vadászmezőnek tekintik

aztán ezekről a helyekről is párologtak el szépen az emberek, akik látták, hogy itt sem működik, s nőknek meg elegük lett a sok nyomulós miatt)

most meg azt írja valaki hogy az járjon tánctanfolyamra aki táncművész szeretne lenni...MIVAN??? mert ő az szeretett volna lenni, és olyan csoportba járt, ahonnan azóta mindenki táncművész lett, még véletlenül sem lehetséges az, hogy valaki hobbiként akar belekezdeni BÁRMIBE, rögtön főállásként kell rá tekinteni

az ilyenek miatt utálom a gyakorit, egyszerűen nem tudnak a saját agyuk által teremtett valóságon túl látni, belegondolni más ember helyzetébe

kérdező, köszönjük a field report-ot, de

ahogy itt 0 empátiával ócsárolod azokat a szerencsétleneket, te is abba a rétegbe tartozhatsz, aki nem képes belegondolni, hogy bizonyos embereknek nem jön természetes úton a párkapcsolat, a vonzalom, és ez milyen rettenetes nagy pusztítást végez az emberben

2021. ápr. 23. 16:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a találó leírásért. Régen röhögtem ilyen jót!

2021. dec. 19. 05:11
 27/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen :)
2021. dec. 19. 12:55
 28/30 anonim ***** válasza:

Lehet a kérdésben valami.

Én is voltam pár tánctanfolyamon, és kb kivétel nélkül mindegyiken óriási volt a férfitöbblet.

Bár, ezek után már igazán nem tudom, hogy hol lehetne nőkkel ismerkedni.

F

2022. ápr. 8. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Küzdősport óra? 2 helyre is jártam, és volt mindenhol periódus, amikor a lányok többségbe voltak.
2022. ápr. 9. 15:17
 30/30 anonim ***** válasza:

Évekig jártam küzdősportra, bár nem ismerkedés céljából.

Férfitöbblet volt ott is.

2022. ápr. 9. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!