Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tánc tanfolyamon be lehet csajozni? Ha ott nem akkor hol?
Az a probléma,hogy sokan a baráti körből ismerkednek.
Nekem a barátaim az ország másik végére mentek egyetemre vagy külföldön vannak.
Diszkóba nem szeretek járni,de ott a hangos zenétől egyébként sem lehetne ismerkedni.
Netes társkereső kilőve,mert eléggé gyér a felhozatal,ráadásul nem is biztos hogy a fénykép megfelel a valóságnak.
Egy tánctanfolyamon milyen lehet a nemek eloszlása?
Ellentétes infókat hallottam: Valaki azt mondta,hogy alig vannak fiúk,ezért nagyon örülnek a fiúknak.
Más szerint több a fiú mint a lány és ha van is lány az is már foglalt.
Ha ezen a helyen nem akkor hol?
Nem tudom, Miskolcon van-e erre lehetőség, de én például salsa órákra járok. Bár kb. egyforma a nemek aránya (általában 1-2-vel kevesebb férfi), de pár percenként partnert cserélünk, és így jól lehet ismerkedni. Személyes tapasztalat is. ;)
(Amúgy sokan félnek a salsától, hogy az csak fenékrázás, pedig nem az, és edzésnek is elég jó.)
Szerintem jó ötlet a tánctanfolyam.
De még több lehetőség van a szabadtéri programokon, amik most tavasszal már kezdődnek:) Ilyen-olyan napok, belvárosi fesztivál, kinti kulturális programok..Sok fiatal, jó hangulat, rengeteg spontán lehetőség.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!