Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Japánban mennyire lehet csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Japánban mennyire lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom más ázsiai országokkal ellentétben ott nem elég ha átlagos a külsőd és fehér a bőröd. Azt hallottam a japán nők konzervatívabbak és nem nagyon keverednek külföldiekkel, angolul se sokan beszélnek. Tinderen, badoon vagy élőben érdemes próbálkozni?
2016. febr. 18. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom kitől informálódsz, de ne hallgass rá... Japánban eleve egzotikusnak számít a fehér férfi.. A japán fiatalokról sokminden elmondható, de hogy konzervatívak lennének... Na az nem...

Komolyan van olyan tv műsor, hogy melyik csaj tud messzebbre spriccelni maszti közben...

Nincsenek olyan divat irányzatok mint nálunk, sokkal nyitottabbak az emberek.. Totál hétköznapi dolok a cosplay... Sőt... Engem zavarba hoztak nagyon sokszor a csajok...

2016. febr. 18. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
plusz a farokméret! európában átlagban a magyarok pénisze a legnagyobb. Tehát a sok kispöts mellett ha másnak nem, ennek biztos örülni fognak.
2016. febr. 18. 14:04
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Ha itt ronda vagy, japánban is ronda vagy. Ha itt szerencsétlen lúzer vagy, ott is a leszel.
2016. febr. 18. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Saját tapasztalat?
2016. febr. 18. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hu ezek a hozzászolások jaj, farokméret meg stb, japanban mindenki kisfarku? Ugy csinálnak egyesek mintha egy japán lány elájulna a farokmérettol és egybol egy Europai fiu nyakába ugrik és behuzza az elso kapualjba! Tévedés! Ha itt nem vagy meno a csajoknál ott sem leszel az! Jòl irta valaki, és ez mindehol ìgy van! Ha nem kellesz itt a lányolnak sehol a világon nem fogsz kelleni , feltéve ha tele vagy pénzzel.
2018. jún. 8. 02:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Pasik agyában van csak benne a farokméret, az ő agyszüleményük nem a nőké! Olyan ostoba aki azt hiszi az számit mint állat, japán lányokat sem az érdekli, sokkal nehezebb csajozni Japánban mint itthon, nem is beszeled a nyelvet akkor meg foleg , kinában meg aztán atnéznek rajtad egyáltalan nem jönnek be nekik az Europai ferfiak nem tudom ezt ki találta ki, mint ahogy mi is azt mondjuk rájuk minden Ferdeszemü egyforma ők sincsenek elájulva tőlünk absuolut nem jonnek be nekik az Europai férfiak, nagy ritkán látni olyan párt, esetleg Tayfoldon látni sok olyat hogy feher pasi Tai lany (mármint prosti) de az is csak a penzert van vele..szoval qvára nem igaz , hogy az Ázsiai nők bomlanak az Europai pasikert, pont hogy nem igazán jönnek be nekik.
2018. jún. 28. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!