Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tánctanfolyam lényegében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tánctanfolyam lényegében "húspiac kétségbeesetteknek"?

Figyelt kérdés

Még a vírus előtt elmentem egy bemutató salsa órára. A motivációm az volt csupán, hogy olyan új hobbit űzzek, ahol emberek között vagyok és kicsit szocializálódjak.

Hát apám, az a közeg... 🤦‍♂️🤣

Nyilván sejthető, hogy a hirdetett kép nem teljesen illik a valósághoz, nem latin macsók táncoltatják a napbarnított párductestű erotikától izzó csajokat. De azért na... Tele van ilyen negyven pluszos leharcolt, öregedő asszonyságokkal, meg szerencsétlen kinézetű hapsikkal. Legtöbbről egyszerűen sugárzik ez a "hátha már végre itt összejön valami" mentalitás. A férfiak fejéről azt a végletekig kiéhezett nőhiányt lehetett leolvasni, míg a nőkéről ezt az "úristen, most komolyan Ez fog hozzám érni?!"

Aztán maga a tánc... Hát nyilván vannak akiknek jólállnak a férfias/nőies mozdulatok és mozgásformák. De amikor a frissen vasalt inges béta kisugárzású szemüveges jófiús harmincas próbálja előadni a tüzes alfahímet, miközben a májfoltos asszonyság bámul rá hipnotizált bagolyként - hát én szétröhögtem magam 🤣

Persze voltak az ellentétes kategóriából is. Tényleg volt néhány olyan csaj, amelyik latin sztriptíztáncosra emlékeztető mozgást nyomott, és megvoltak itt is a helyes-izmos alfák.

A két véglet közötti átmenet viszont alig volt. Azaz olyan átlagember, mint én. Adtam egy hónap esélyt a dolognak, aztán otthagytam. Elég volt ebből... 🤣

Viszont ha jönnek a feloldások, jó lenne valami újat és közösségit csinálni.

Kinek mi a tapasztalata? Minden tánc-suli ilyen, vagy csak én voltam rossz helyen?

2021. ápr. 23. 07:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Te ilyen incel vagy? Ők szoktak "alfázni-bétázni".
2021. ápr. 23. 08:53
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak salsa-t lehet tanulni egy tancsuliban.

By the way, 40-es asszonysagnak lehet unokahuga/gyereke/szomszedja, aki korban hozzad illo, es ha az asszonysag latja, hogy normalisan viselkedsz ugy egyaltalan a kornyezeteddel, es meg ne adj Isten jol is tancolsz, akkor elrangathatja ot is. Akit te aztan elbuvolhetsz tanctudasoddal.

Miert nem magara a tancra figyeltel inkabb? Meg egy salsa-nak is olyan technikai melysegei vannak, hogy beszarsz, inkabb erre figyeltel volna oda, masok fikazasa helyett :D

Ha begyakorolod a lepeseket az asszonysagokkal, akkor utana a parductestu lanyok is szivesen tancoltak volna veled, mert magabiztosan tudtad volna vezetni oket. Nem megsertodni kellett volna, hanem eljutni az o szintjukre :D Heti egyszer masfel oraval szamolva eltoltottel 6 orat tanctanulassal. Nos ez meg annak felmeresere is keves, hogy egyaltalan van-e tehetseged hozza.

De ha ez nem tetszik, akkor lehet am mas tancot is valasztani. Allando partnerrel mondjuk tarsastancokba fogni. Ha csak tizedannyira jo leszel, mint barmelyikuk itt, hidd el, hogy amulattal fog nezni rad ott mindenki.

https://www.youtube.com/watch?v=xBDoGoR-Qbk&t=221s

https://www.youtube.com/watch?v=TF5m7hNY-HQ

Nem megsertodni kell, hogy a latin chick-ek nem estek hanyatt toled rogton, es hidd el, hogy te pontosan ugyanolyan hulyen nezel ki tancolas kozben, mint a szemuveges jofiu. Ami teljesen rendben van, hiszen most ismerkedsz ezzel a mozgasformaval. Meg kell tanulni, ra kel erezni.

Ha jo vagy, akkor siman lehetsz kelendobb az alfa-izmos pasinal, aki mondjuk folyton a csajok labara lepked :D

Tessek, a srac tizenpar eves, es a ranezesre 40-es no vegig fulig ero szajjal tancol vele:

https://www.youtube.com/watch?v=L1_2m5di-B0

Ha csak fele ilyen jol megtanulsz salsazni mondjuk egy ev alatt, akkor hidd el, hogy rad is ugyanigy fognak mosolyogni.

Persze ahhoz figyelni, gyakorolni kell, es idot raszanni. Ez a srac sem igy szuletett, csak baromi sokat gyakorolt.

2021. ápr. 23. 08:59
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
Örülök neki, hogy nem tetszett a tanfolyam, így legalább egy rosszindulatú, beképzelt barommal kevesebb van a bulikon.
2021. ápr. 23. 09:05
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Kozben olvastam a kommentedet, nyilvan a csajozos resze akkor nalad nem jatszik.

Azt viszont meg mindig fenntartom, hogy ha tancolni szeretesz akkor magadra, a testedre es a tancra figyelj, ne masokra. Attol, hogy lefikazol sorban mindenkit, meg te nem leszel jobb semmilyen szempontbol sem, mint ok.

2021. ápr. 23. 09:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát már nem azért, de ha szeretnék megtanulni táncolni, akkor nem tök mindegy, hogy hogyan nézek ki? Most azért ne menjek el egy kezdő tanfolyamra, mert akkor nem a csini lánykákat nézed? 40, de még 50 évesen is dönthet férfi és nő is úgy, hogy meg szeretne tanulni táncolni, ki szeretne próbálni valami újat, vagy egyszerűen most jutott rá ideje. Lehet, hogy amit te belelátsz feszültséget, az nem a párkeresés miatt van, hanem amiatt, hogy ez egy kezdő csoport. Sokan tudják magukról, hogy bénák, nincs úgy ritmusérzékük, ügyetlenebbek, kevésbé éreznek rá, ami miatt nyilván feszengenek, főleg, ha vannak ügyik is a csoportban. De ez nem azt jelenti, hogy nem mehetnének el ezt fejleszteni, tanulni. Pont erre vannak a tanfolyamok, pont ezért van kezdő meg haladó kezdő tanfolyam is. A kezdőn az alaplépéseket tanulod meg, a haladó kezdőn gyakorlod. Az ügyesebbek rögtön középhaladóba mehetnek.

Nem is értem, ha te se párt keresni mentél oda mi ez a nagy fikázás, és minek kerested a szexuális töltetet az egészben. Értem, hogy ez a tánc az lenne, de nem akkor, amikor tanulod a lépések. Akkor, ha elmész egy salsa partiba, na akkor az, de addig tanulni vagy ott, főleg, ha elvileg ezzel a céllal mentél oda...

2021. ápr. 23. 09:07
 16/30 A kérdező kommentje:

9 és 10 köszi a normál válaszokat. Nyilván túl sok tánciskolában még nem jártam, abból hoztam véleményt, amit láttam.

11: olvasd végig a kommentemet. Az alfa-béta megközelítés szerintem teljesen jó, függetlenül attól, hogy incel eredetű-e vagy sem. Most érted, a Krav-Maga önvédelmet is jónak tartom attól, hogy nem szimpatizálok a zsidókkal!

12: pfffff... Annyi hiba van a hozzászólásodban, hogy felsorolni is sok lenne. 🤦‍♂️

Mint írtam, NEM egyedülálló vagyok. A mozgást meg hogy fogalmazzam meg? Például valakin jól áll az izompóló, valaki meg csak idétlenül néz ki benne. Vagy a rózsaszín. A tesztoszteronbomba kopasz szakállas izmos fazonoknak jól áll, a másik meg homárnak néz ki benne.

A tánctudás semmit nem befolyásol a vonzerőben. Lehet valaki jó táncos, de férfiként legfeljebb a jópofa aranyos srác. Ezt felejtsd el, hogy bárki vonzóbb lenne, mert jobban táncol. Most komolyan, neked felállna mondjuk Kasszás Erzsire, csak mert salsazna? 😂

A szexuális töltetű mozgások csak akkor jók, ha van mögötte szexuális vonzerő. Máskülönben csak röhejesek lesznek.

Na de nem kezdem el kifejteni a kommented hibáid, mert oldalakat kéne gépelnem.

Szerintem spóroljuk meg a vitát, ami GYK-n sokszor úgyis anyázásba szokott fulladni 😁

2021. ápr. 23. 09:10
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

Én pont ezért nem mertem ilyen tanfolyamra menni..

Maga a tánc érdekelne, a barátomat viszont nem. Ő amúgy is olyan hogy letaposná a lábam párszor.

Sejtettem hogy ilyesmi lehet a felhozatal...

2021. ápr. 23. 09:15
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha ilyen stilusban szoktal vitazni, akkor nem a GYK hibaja, ha anyazasba fullad a dolog.
2021. ápr. 23. 09:17
 19/30 A kérdező kommentje:

Úgy látom, ide az emberek többsége tényleg csak veszekedni jár fel...🤔 Olyan dolgokkal támadtok, amiket egyáltalán nem állítottam!

NEM BAJ, ha valaki kezdő, ha valaki nem jól táncol stb.

Egy tánciskolába az emberek a közösségért és a táncért mennek elsősorban. Hogy társaságban legyenek, kikapcsolódjanak, hogy nevessenek. A hibázások pont a részei lennének a dolognak! Hogy jót röhögünk, amikor Rozi megbotlott forgás közben, hogy Dezső majdnem ráeesett Marcsira, hogy Feri csomót kötött a saját karjaira, hogy Csilla a másik irányban haladt a ruedában.

Na pont ezek azok a dolgok, amiket én nem láttam. Sikerül felfogni? Pont azt kifogásolom, hogy egy erőltetett izzadságszagú szexuális töltetet akarnak sokan ráerőszakolni az egészre, hogy versengés megy, hogy igazából a legtöbben pont a lényegét hagyják ki a táncos közösségeknek.

Táncos buli? Hát nem tudom... Szerintem az átlag táncos inkább táncol olyannal, aki tud 5 figurát viszont szimpatikus, kellemes társaság, és el tudja magát engedni, mint egy salsanácival, aki katonás fegyelemmel vizslatja minden lépését és úgy kezeli az egészet, mint egy munkával kevert párzási rituálét.

Amúgy meg nektek tényleg csak ez a két véglet létezik? Hogy bomba latinkanca VS 70 éves nénike? Nincs valami ÁTLAGOS átmenet a ti világotokban?

Merthogy én pont az ilyen átlagos nőket és férfiakat látnám legszívesebben a környezetemben. Akikkel tudsz lazulni, táncolni, nevetni, szórakozni, aztán buli után jó pihenést és viszlát.

Próbáljátok már meg nem csak végletekben gondolkodni!

2021. ápr. 23. 09:39
 20/30 anonim ***** válasza:
20%

Eltévesztetted a házszámot.

Tánciskolába nem szocializálódni megy az ember, hanem mert táncművész akar lenni.

És az kőkemény, magányos edzés.

Kb. 50 stílusban végeztem kurzusokat 12 éven át, de sehol se volt idő még levegőt venni se, beszélgetni meg teljesen tilos, kizavarnak az óráról.

Ezzel az erővel focizni is mehetnél vagy könyvtárba.

2021. ápr. 23. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!