Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tánctanfolyam ismerkedés céljából - milyet?
Táncolni mennék, de nem annyira a tánc miatt, csupán ismerkedni lányokkal, mert sajnos nemrég kaptam kosarat valakitől, akiért hónapokig küzdöttem mindhiába. És úgy hallottam, ilyen helyeken lehet ismerkedni, és más lehetőséget szerény kis életemben nem látok (szórakozó helyen nem tudok csak úgy odamenni idegenekhez)
Milyen tipusú táncot válasszak, ahol minél nagyobb az esély 20-25 körüli lányok találkozására?
25F
(idióták, és "válaszd a balettot" tipusúak kiméljenek)
én vmi latinra mennék ha ilyen gondjaim lennének.
24/ff
szerintem is latin tánc :)
egy jó kis salsa.. ahh.. :D
jó oké bocs, elfogult voltam, és elkapkodtam... csak sajnos ez valószinüleg egy ilyen pasi reflex: türelmetlenség :)
amúgy ma tényleg egy csinos táncpartnerem volt... persze ez még nem azt jelenti, hogy félreértem, és ráhajtok, de megerősiti bennem: sose tudhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!