Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tánctanfolyam lényegében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tánctanfolyam lényegében "húspiac kétségbeesetteknek"?

Figyelt kérdés

Még a vírus előtt elmentem egy bemutató salsa órára. A motivációm az volt csupán, hogy olyan új hobbit űzzek, ahol emberek között vagyok és kicsit szocializálódjak.

Hát apám, az a közeg... 🤦‍♂️🤣

Nyilván sejthető, hogy a hirdetett kép nem teljesen illik a valósághoz, nem latin macsók táncoltatják a napbarnított párductestű erotikától izzó csajokat. De azért na... Tele van ilyen negyven pluszos leharcolt, öregedő asszonyságokkal, meg szerencsétlen kinézetű hapsikkal. Legtöbbről egyszerűen sugárzik ez a "hátha már végre itt összejön valami" mentalitás. A férfiak fejéről azt a végletekig kiéhezett nőhiányt lehetett leolvasni, míg a nőkéről ezt az "úristen, most komolyan Ez fog hozzám érni?!"

Aztán maga a tánc... Hát nyilván vannak akiknek jólállnak a férfias/nőies mozdulatok és mozgásformák. De amikor a frissen vasalt inges béta kisugárzású szemüveges jófiús harmincas próbálja előadni a tüzes alfahímet, miközben a májfoltos asszonyság bámul rá hipnotizált bagolyként - hát én szétröhögtem magam 🤣

Persze voltak az ellentétes kategóriából is. Tényleg volt néhány olyan csaj, amelyik latin sztriptíztáncosra emlékeztető mozgást nyomott, és megvoltak itt is a helyes-izmos alfák.

A két véglet közötti átmenet viszont alig volt. Azaz olyan átlagember, mint én. Adtam egy hónap esélyt a dolognak, aztán otthagytam. Elég volt ebből... 🤣

Viszont ha jönnek a feloldások, jó lenne valami újat és közösségit csinálni.

Kinek mi a tapasztalata? Minden tánc-suli ilyen, vagy csak én voltam rossz helyen?

2021. ápr. 23. 07:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%

Minek mész tánctanfolyamra ha maga a tánc meg nem is erdekel :D

Végigócsároltad a közeget, tancolni nem tanultál meg, aztan lépsz.

Amig ilyen a mentalitásod(nem befogado, elfogado, nem nyitott extrovert baratkozos)addig nem csoda ha nincs is senkid.

2021. ápr. 23. 07:08
 2/30 anonim ***** válasza:
41%

1!

A kérdezo tényleg nem befogado elfogado, mert nem elégszik meg a harmincas betakkal, akik másztak volna rá. Titkon a helyes-izmos alfakat várta volna, csak ők meg nem mentek, így csalódott kicsi a lelkem...

Az meg külön gáz, ahogy a leharcolt, negyvenes, majfoltos nőkről ír.. 🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. ápr. 23. 07:37
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Háh 😂 nagyon tetszett a leírásod, pontosan ez volt nekem is a benyomásom, igaz én csak egy órán át bírtam, nem mentem vissza. Amúgy vannak normális táncot oktató helyek is, de egyrészt az sokszor drágább, kevesebben vannak, ill van, ahol egyénileg tanulhatsz egy táncostól, az is jó lehet, ha utána elmegy nyilvános helyre táncolni az ember.
2021. ápr. 23. 07:41
 4/30 anonim ***** válasza:
94%
Valamiért te is ott voltál...
2021. ápr. 23. 07:47
 5/30 anonim ***** válasza:
11%
2008 és 2020 után nem tudom mikor lesz a következő válság, de azt már igen, hogy a béták incellé ébredése fogja kirobbantani, amikor is eléri a kritikus tömeget az a férfimennyiség, akik rájönnek, hogy sok pénz, egzisztencia, PUA tanfolyam, jól öltözöttség, csajos hobbik, sokoldalúság és bármi egyéb teljesen lényegtelen, amit ők keresnek (igaz szerelem, őszinte vonzalom), azt sehogy sem fogják elérni, mert itt gének, ösztönök szintjén zajlanak a dolgok.
2021. ápr. 23. 07:47
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Át kell vergődni az első egy év táncon a kezdő órákkal és onnantól csak olyanok vannak, akik akarnak is táncot tanulni, nem csak ismerkedni.
2021. ápr. 23. 07:51
 7/30 anonim ***** válasza:
98%
magadat melyik kategóriába tennéd?
2021. ápr. 23. 07:52
 8/30 A kérdező kommentje:

Nem csalódtam a GYK frusztrált népében... 🙄

Először is FÉRFI vagyok.

Másodszor VAN ÉLETTÁRSAM. Ő nem igazán rajong az ilyesmi bulikért, dehát nem muszáj mindenben hasonlítanunk (és ennyit arról, hogy nem vagyok elfogadól).

Harmadszor SZERETEK KULTÚRÁLTAN SZÓRAKOZNI, táncolni.

És mondja már meg nekem valaki, hogy erre ma milyen lehetőségei vannak az egyszerű, átlagos fazonoknak? Mert szerintem semmilyen. Ma már a szórakozóhelyek szinte kivétel nélkül a tinikorosztályra épülnek. Tróger, agresszív, ostoba és aljas tömegek vonaglanak valami primitív, zenének csúfolt zajra. A tiltott szerekről meg ne is beszéljünk... Hát köszi, ez nekem nem kell.

Én olyan közeget szeretnék, ahol nyugodtan lerakhatom a cuccomat anélkül, hogy lopástól kéne félni. Ahol nem lesz verekedés abból, ha véletlenül összekoccantok valakivel. Ahol az emberek valóban együtt szórakoznak, és a cél nem a kelletés és az egó fényezése.

De úgy látom, ilyen már nem létezik.

Azért mentem tánciskolába, mert szeretek táncolni. De ez nem tánciskola volt, hanem a kétségbeesett emberek szerencsétlenkedő húspiaca.

Ja és 1-es: felkérhetlek? 😇

2021. ápr. 23. 08:33
 9/30 anonim ***** válasza:
91%
Van egy lány barátom, aki salsázik. Rendszeresen tol fel képeket a társaságról. Hát, a többség teljesen átlagos. Rengeteg a 20-30-as is. Szóval nagyon nem azt látom, amit leírtál.
2021. ápr. 23. 08:50
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
#8 A tánc klubbok, sport klubbok kb. ilyenek. Vannak salsa party-k havi rendszerességgel, azok nem rosszak. A néptáncos bulik is elég jók szoktak lenni szerintem.
2021. ápr. 23. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!