Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszöktem egy randiról és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszöktem egy randiról és félek hogy a pasi keresni fog emiatt. Ha igen mit mondjak, írjak neki?

Figyelt kérdés

Volt egy rossz randim és teljesen bepánikoltam, mikor a pasi elment mosdóba én kereket oldottam. Nem tudtam hogy mondjam meg neki, hogy nem úgy néz ki, mint ahogyan a képein és hogy egyáltalán nem olyan benyomást kelt. (Mindketten be vagyunk oltva munkánk miatt és a Ligetben találkoztunk.)

Nem keresett még (2 napja volt), de ha mégis, mit mondjak neki? Mondjam meg az igazat?

2021. ápr. 21. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekem, ha szó szerint azt mondanád, amit a kérdésben leírtál, az teljesen megfelelne.
2021. ápr. 21. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

7.

Én is hagytam már ott kövér nőt (képein nem volt az).

2021. ápr. 21. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Jó látom nem jött àt a mondanivaló.

Ha téged hagynànak így ott, neked is szarul esne.

És képzeld el, lànyok sem mindig néznek ki úgy, mint a képeken.

2021. ápr. 21. 16:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 persze, hogy szarul esik, de szerinted a kérdezőnek nem esett szarul, hogy valaki az idejét rabolta?
2021. ápr. 21. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire máshogy néz ki, szerintem nem te vagy az első aki élőben " csalódott". Nem hinném, hogy fog keresni. Ha meg igen, akkor legyél őszinte:)23f
2021. ápr. 21. 16:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy 180 centi magas. Én 173 vagyok és nálam egy picit alacsonyabb volt. Azt mondta, szeret nagyokat sétálni, túrázni, nem ül meg a fenekén. Ebből én arra következtettem, hogy ha nem is sportos, de nem túlsúlyos. Teljesalakos képet ugyan nem küldött, szóval azzal nem csapott be, élőben egy görbehátú, pohos ember, akinek nagyobb a feneke, mint nekem (nőiesen nagy). Kb. feleannyi a haja mint a képen amit küldött, ami szerintem legalább 10 éves lehet. Én kiakadtam, ne haragudjatok, velem ilyen soha nem történt. Rendesen pánikba estem. Nem vagyok rá büszke, hogy eliszkoltam, utólag már nem így csinálnám.
2021. ápr. 21. 17:15
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk a pasi védelmében mondom (amúgy nő vagyok) hogy én nem vagyok lusta, tenyleg nehezen ülök meg a seggemen de sajnos rajtam is van felesleg:D

Dolgozom rajta de alkatilag hízékony vagyok viszont gyerekkoromtól kezdve mozgékony.

Ez leginkább kaja kérdése

De amit csinalt az ettől fúggetlenül gaz.

2021. ápr. 21. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
9%
Ugyanolyan sunyi görények vagytok mindketten. Pont jól kijöttetek volna :)
2021. ápr. 21. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
25%
Ja, most látom, hogy már bánod, meg érzed hogy nem így kellett volna. Akkor bocsánat, te nem vagy sunyi görény :)
2021. ápr. 21. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval masszívan átvert. Nincs okod magyarázkodni, ha meg is keres (bár szerintem sem fog), akkor ne is válaszolj az ilyen kamuképesnek.
2021. ápr. 21. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!