Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg ciki egy diploma nélküli pasi?
Lányok?
F/30
Inkább a felsőoktatás nívója a ciki. Mondom ezt három diplomásként, a családban van egyetemi tanár is(gépész). Kérdés: rajzolja le... erre rajz semmi, csak 5 mondat halandzsa, majd anyuci betelefonál hogy a kisfia miért kapott egyest. Gergely---> Gergej... mindezt 4X írta rá a ZH-ra, még a saját nevét sem tudta leírni. Ha ezeket félre teszem, szerintem a belső energia, tűz, tenni akarás, probléma megoldó képesség, nyitottság, tudásszomj, tudatossság ami meghatároz egy embert. Lehet hogy sokan képesek könyvekből tanulni, vagyis magolni, de a fentebb sorolt képességek hiányában sosem lesznek sikeresek még a saját világukban sem.
Fordítva is igaz, iskolázatlan ember is lehet sikertelen, buta, lusta. Viszont lehet akát ügyes szakember is, de mint már írtam, mindez a belső indíttatások nélkül nem fog menni.
Miért lenne ciki? Nem a diplomák számától függ az intelligencia.
Nálunk a férjemnek nincs diplomája, nekem van, sosem tartottam cikinek. Sokkal intelligensebb, mint néhány diplomás ismerősöm.
De persze van persze nekem is olyan barátnőm akinél "feltétel" hogy diplomája legyen a pasinak.
nem ciki, de egy diplomas menobb.
lehet kopkodni, hogy felszines vagyok meg idegbol lepontozgatni.
Abszolút nem. Sokszor többre becsülök egy jó szakmát (pl festő, burkoló).
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!