Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg ciki egy diploma nélküli pasi?
Lányok?
F/30
A Gyakoris csajok 90%-ának igen. Mert kell a lóvé a csajoknak.
Persze ők mindig azt hazudják, hogy csak azért kell diplomás pasi nekik, mert ők akkora értelmiségiek a Büfé-Ruhatár papírral, hogy csak na...viszont érdekes mód nem a könyvtáros, vagy az alsós tanító srácnak van fullos csaja, hanem a JÓL kereső IT, doki, pilóta srácoknak. >:)
Kérdezd meg a sunákat melyik jobb nekik:
A.: 2 diplomás, bölcsész, aki ideiglenesen (6 éve) anyuékkal lakik, és átmenetileg (5 éve)egy könyvesbolt eladója 35 évesen, havi 150-ért.
B.: Szakmunkás srác. Maszek + hivatalos karbantartói fizu 500-ért. Saját lakás, igaz hiteles.
12-es: a jól kereső IT-s férjemet hagytam el a francba, mert jobban szerette a számítógépét, mint a levegőt. (Csinos, igényes nő vagyok szép arccal)
A mostani párom szakmunkás, kevesebbet keres nálam, de egyetlen pillanatra nem bántam meg a váltást. Sokkal boldogabb vagyok mellette, a tenyerén hordoz. Nem a pénz és a diploma számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!