Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti összejönnétek olyan csajjal akinek tudtok a zűrös pasi ügyeiről, meg ilyesmikől?
Láttam a videót ahogy pakolja be a pasija ruháit egy szemeteszsákba, rá a fogkeféjét, borotvát ilyenek, és higgadt hangon közli hogy takarodj majd átadja a zsákot, csak mert a pasinak volt egy futó kalandja a kapcsolat alatt (kb 10 alkalom). Ismerem a pasit azért láttam az általa felvett videót, meg ismerem a sztorit. És a csajnak az a felfogása hogy “ő soha nem lenne szerető, akivel csalnak valakit, mert azt az érzést senkinek nem kívánja” azért szerintem ha lehetne lenne egy 40es házas pasas kitartottja...
Szóval nagyon dögös a test, meg elvileg nagyon jó az ágyban, de ez a dolog az exével elég ciki, szóval nem tudom. Kirakta egy futókaland miatt, főleg úgy hogy a pasi megbánta? Aki összejön vele annak cölibátust kell fogadni, vagy mivan?
Egy komolyabb kapcsolatban, ha valamelyik fél félrelép (mindegy, hogy hány alkalommal), akkor az egyenlő azzal, hogy a kapcsolatuk nem kiegyensúlyozott. (Nem teljes a kötődés.) Ilyen esetben mi értelme is van az egész kapcsolatuknak?!
Másrészről lehet, hogy csak én értem félre, de nekem kicsit ellentmondásos a főkérdés a további kifejtéssel. Az említett szituban nem a csajszi a zűrös, hanem a pasija. (Mivel az lépett félre.) Ezért nem a csajszit kell elítélni.
Ha fordított lenne a dolog, az-az a csajszinak ténylegesen zűrös pasi-ügyei lennének (pl: összefeküdne fűvel fával), akkor maximum csak bizonyos iparágakban lenne népszerű, de tényleges kapcsolatot nem kezdenék vele. (Nem lehet jóérzés sokadiknak lenni.)
A cölibátus azt jelenti hogy nem élsz nemi életet.
A nőt az zavarta hogy megcsalták, méghozzá TÍZSZER !
Nincs olyan normális ember aki nem akadna ki ettől.
Én csak ilyennel jönnék össze, ez nem a csaj részéről zűrös múlt, hanem a pasi részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!