Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek egy olyan pasival, akinek 39-es lába van?
Igen, ez nem okozna problémát.
Viszont, másik dolog; elsőre véletlenül félreolvastam a kérdésedet; és úgy olvastam, hogy "39 lába van". :) Na az már egy kicsit lehet, hogy sok lenne. :)
Tehát a 39-es lábméret az teljesen oké. Egyébként lehet, hogy egyszer ajándékba készíttetnék neki saját , egyedi cipőt. :) Meg tehát azzal sincs probléma, hogyha esetleg neadjisten lötyög a cipő:):):)
Naná, hogy nincs, egy átlag férfinak 43as lába van, egy átlag nőnek 38as.
Se nőben, se férfiban nem csinálnak 3 számmal kisebb cipőt, csak elvétve, olyan pici a piaca.
Kb annyi van, mint nőiből 35ös, 1000ből egy.
Engem zavarna, 39es lábam van, volt kicsi, 41es lábú párom, de zavart a dolog, pedig 178 centi magas volt, a keze is pont akkora volt, mint az enyém, de frusztrált, szeretek kisebb lenni a páromnáley picit.
Érdekes egyébként, hoy a kicsi kezéhez, kicsi lábához és átlag maassáfához elég nagy pénisz társult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!