Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti összejönnétek egy olyan pasival, akinek 39-es lába van?

Figyelt kérdés
Mivel a felnőtt cipők számozása 40-től kezdődik így 40-es cipőket hordok, de jól meg kell néznem milyen veszek mert a legtöbbje így is lötyög. Ha nem jönnétek össze, akkor indokoljátok meg, hogy miért!

2019. aug. 3. 21:09
1 2
 1/15 1112 ***** válasza:
100%

Igen, ez nem okozna problémát.

Viszont, másik dolog; elsőre véletlenül félreolvastam a kérdésedet; és úgy olvastam, hogy "39 lába van". :) Na az már egy kicsit lehet, hogy sok lenne. :)

Tehát a 39-es lábméret az teljesen oké. Egyébként lehet, hogy egyszer ajándékba készíttetnék neki saját , egyedi cipőt. :) Meg tehát azzal sincs probléma, hogyha esetleg neadjisten lötyög a cipő:):):)

2019. aug. 3. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha emellé felnőtt magassága van, akkor igen.
2019. aug. 3. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem értem miért kínzod magad nagyobb cipővel, tök ártalmas a tartásodnak, gerincednek sem egészséges. 39-es méretben nincs férfi cipő? Ez komoly?
2019. aug. 3. 21:23
 4/15 1112 ***** válasza:
100%
Hú! Én lány vagyok, nekem is 39-es a lábam; nekem egyszer mondták, hogy akkor nézzek szét a gyerekcipők között is, hátha van, ami tetszik, és hátha van a méretemben is; és volt; nagyon szép, fekete bőr v. műbőrcipő. Tehát ott még esetleg lehet hátha. Mert pl ha kitömöd zsepivel, akkor meg pl lehet, hogy kényelmetlen lesz, mert rosszul tömted ki; tehát azt meg ne csináld. Tehát a gyerekcipők között még nézz szét szerintem.
2019. aug. 3. 21:29
 5/15 1112 ***** válasza:
*mert egyébként ami felnőtteknek volt kirakva, azok ilyen tök idétlenül néztek ki, ilyen narancssárga, meg neonrózsaszín, és azzal a gyöngyvászonnal bevonva; nagyon undi volt; és akkor a gyerekcipők között pedig volt szép, ízléses; és megtalálható volt tehát 39-es méretben is; az meg már nem gyerekcipő közben mégsem, és nagyon szeretem.
2019. aug. 3. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

Naná, hogy nincs, egy átlag férfinak 43as lába van, egy átlag nőnek 38as.

Se nőben, se férfiban nem csinálnak 3 számmal kisebb cipőt, csak elvétve, olyan pici a piaca.

Kb annyi van, mint nőiből 35ös, 1000ből egy.

Engem zavarna, 39es lábam van, volt kicsi, 41es lábú párom, de zavart a dolog, pedig 178 centi magas volt, a keze is pont akkora volt, mint az enyém, de frusztrált, szeretek kisebb lenni a páromnáley picit.

Érdekes egyébként, hoy a kicsi kezéhez, kicsi lábához és átlag maassáfához elég nagy pénisz társult.

2019. aug. 3. 21:34
 7/15 A kérdező kommentje:
#2: Mit értesz felnőtt magasság alatt? 170 vagyok, amire mondták már, hogy nem annyira gáz, ha alacsony csajoknál próbálkozom. De feltételezem, hogy inkább költői kérdésnek szántad és tényleg nem vagy akkora hülye, hogy azt hidd, hogy a 39-es lábam mellé 180-185 magas vagyok.
2019. aug. 3. 21:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
170cm-hez teljesen arányos a 39-es láb. Semmi kifogásom nem lenne. Nem lábméret alapján választottam párt.
2019. aug. 3. 21:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Most épp a 2-es kommentelő válaszára várok. Kíváncsi leszek, hogy vajon vissza fog-e írni, mert érdekelne a véleménye.
2019. aug. 3. 21:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem kérdésnek szántam, ezért írtam kijelentő mondatot kérdés helyett. Nem feltétlenül van mindig arányban a magasság a lábmérettel, vannak magas, de kis lábú és alacsony, de nagy lábú emberek is. Ha tetszik valaki és vonzónak tartom, akkor pont lexarom, hogy hányas a lába, az jobban befolyásolja a vonzalmat, hogy egy fejjel alacsonyabb-e nálam, vagy nagyjából egy magas.
2019. aug. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!