Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszöktem egy randiról és félek hogy a pasi keresni fog emiatt. Ha igen mit mondjak, írjak neki?
Volt egy rossz randim és teljesen bepánikoltam, mikor a pasi elment mosdóba én kereket oldottam. Nem tudtam hogy mondjam meg neki, hogy nem úgy néz ki, mint ahogyan a képein és hogy egyáltalán nem olyan benyomást kelt. (Mindketten be vagyunk oltva munkánk miatt és a Ligetben találkoztunk.)
Nem keresett még (2 napja volt), de ha mégis, mit mondjak neki? Mondjam meg az igazat?
Az a legkorrektebb, igen.
"Szia, bocs hogy csak úgy eltűntem, de nagyon nem éreztem jól magam. Kicsit átverve is érzem magam, nem a képeken szereplő emberrel találkoztam. Sok sikert kívánok a továbbiakban!"
Én is találkoztam már ilyennel. A képeit valami profi fotós csinálta és teljesen más arca volt rajta, sokkal előnyösebb, mint valójában.
Az ilyen meg is érdemli, hogy otthagyják, ha már tudatosan becsapja a másikat. Ez olyan, mint elhízott lennék, de egy vékonykori képpel próbálnék ismerkedni. Szánalmas.
Ha 2 napja nem keresett, szerintem vette a lapot. Ha megtévesztőek a képei, akkor valószínűleg nem te vagy az első, aki pattintja emiatt.
De legközelebb legyél kicsit gerincesebb.
Ez bunkósàg akkor is.
Nyilvàn nem szàndékosan ver àt, csak mindenki az előnyösebb képeit teszi ki.
Nem haltàl volna bele, ha egy óràt beszélgettek, többet meg úgysem talàlkoztàl volna vele.
Persze a nőknek nem a külső a lényeg, ez csak "incel duma".
Nem a f@szt.
A 7-nek mindegy, csak álljon már vele végre szóba egy nő, ha csak fél órára is.
De, fontos a külső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!