Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnhetett a pasi, akivel ismerkedem?
Figyelt kérdés
Napi szinten beszéltünk fél órát minimum Face Time-on, illetve Instán is követjük egymást. Eddig 3-szor találkoztunk személyesen. 2 napja teljesen eltűnt, semmire sem reagál, nem tesz ki sztorit sem (előtte naponta min.2-3-at kitett). Letiltani biztosan nem tiltott, megkértem egy barátnőmet is, nézzen rá a nyilvános profiljára, ő sem lát semmit napok óta. Annyit említett, hogy pár hét múlva nagy változás fog beállni az életében, de nem beszélhet egyelőre a részletekről. A foglalkozása színész. Lehet valamit elkezdett forgatni, ahol tiltott a telefonhasználat? Ti mire gondolnátok, mi történhetett?2021. ápr. 20. 18:10
2/12 anonim válasza:
ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel,ennyi volt....
3/12 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha ráírnék ismeretlenül az öccsére, hogy mit tud róla? Nem ismerem még, csak beszélt róla. Nagyon aggódom, hogy mi lehet vele. Biztosan nem bántottam meg, és valami nyomós oka lehet, hogy nem reagál, nem használja a telóját.
2021. ápr. 20. 18:26
4/12 anonim válasza:
Semelyik színész nem forgat 0-24-ben.
Egyszerűen nem akar tovább ismerkedni, és a legegyszerűbb módját választotta, a köddé válást.
5/12 anonim válasza:
A helyedben semmiképp sem írnék a testvérének, főleg mivel nem is ismeritek egymást, ezen kívül ti csak randiztatok párszor, nem vagytok együtt.
6/12 anonim válasza:
Most koltozott ossze a baratnojevel.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok, hogy milyen viszonyban vagyunk és mikről beszélgettünk. Biztosan nem ghostingolás áll az eltűnése mögött.
2021. ápr. 20. 18:59
9/12 anonim válasza:
Így van, nem tudjuk, hogy milyen viszonyban vagytok, de ha elmondásod ti “akkorában” vagytok, akkor gondolom tudod a telefonszámát és fel tudod hívni.
Én nem örülnék, ha az egyik randi partnerem elkezdené ismeretlenül zaklatni a családomat.
Ha akar, akkor majd keresni fog.
10/12 A kérdező kommentje:
Ugye nem gondolod, hogy nem ez volt a legelső dolog, amit tettem? Ki van kapcsolva a telefonja. Nem akarom a családját zaklatni, nem gondolom, hogy egy ilyen kérdés feltevése annak minősülne, illetve ahogy nekem is mesélt a tesójáról, valószínű neki is mesélt rólam.
2021. ápr. 20. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!