Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel az első randira?
Figyelt kérdés
Már régóta beszélgetek egy fiúval, és ma elhívott egy kávézóba. Sajnos nincs ötletem, hogy mut vehetnék fel. Nem akarok kiöltözni, hisz a városba sétálunk és beszélgetünk. De azért mégis szeretnék jó benyomást kelteni neki.
Gondoltam, hogy kiegészítőkkel feldobhatnák egy egyszerűbb viseletet.
Hétköznap, farmert, picit nőiesebb felsőt és a Converse cipőmet szoktam hordani.
Valakinek van valamilyen ötlete?
2021. ápr. 20. 14:04
1/7 anonim válasza:
Farmer helyett valami szebb nadrág és ne tornacipőben menjél. Mondjuk, ha ez a stílusod és a nőiesebb öltözékek nem tetszenek, akkor maradj ennél, mert csak félrevezetnéd a srácot.
2/7 anonim válasza:
Kiegészítőkkel óvatosan, tudod, a kevesebb néha több. Amúgy szerintem ez jó viselet.
3/7 anonim válasza:
Farmer maradhat, de mindenképp super skinny fazonút vegyél fel, csinos felső is jó, felé egy alakkövető blézert/zakót válassz. Cipőnek magassarkúban leszel a legcsinibb, de ne ess túlzásba,m olyat vegyél fel, amiben menni is tudsz. Én így szoktam felöltözni vsgy ceruzaruhát veszek fel, mindig megdicsérik, hogy milyen csinos vagyok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem egy kicsivel feljavítottabb verzióját a hétköznapinak. Nekem nincs magassarkúm, nem vennék csak azért, hogy csinosssss legyek, mert az nem én vagyok.
5/7 BeefEater válasza:
Szerintem azt, amiben szívesen vagy emberek között a mindennapokban. Ne mutasd az öltözködéssel másnak magad, mint ami vagy.
Plusz ha jól érzed magad abban amit felvettél akkor egy stressz faktorral kevesebb.
(Nekem a hétköznapi viseleted pont bejönne mondjuk, de a fentit attól függetlenül írtam.)
35F
6/7 anonim válasza:
Én a nőies nőket bírom, egy jó szoknya egy blúz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!