Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel az első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel az első randira?

Figyelt kérdés
18 éves nő vagyok egy komoly üzletemberrel (aki a 30 éveiben jár)lesz randim az elkövetkezendő napokban, őszintén megvallva nem tudom hova megyünk de valami csinosat mégis diszkrét ruhát szeretnék magamra ölteni. Van valami ötletetek, ami csinos felkelti az érdeklődést de mégis visszafogott?
2020. ápr. 28. 14:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Kijárási korlátozás alatt?
2020. ápr. 28. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
"18 éves nő" 🤣 A tanulással foglalkozz inkább, ne a harmincas komoly üzletemberrel. Képzelem mennyire komoly, ha tinilányokkal randizik.
2020. ápr. 28. 14:41
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Sok helyre nem tudtok menni, jobban mondva sehova.

Ha ennyire komoly üzletember, akkor mindenféleképpen valami csinos nadrág, csinos felső és magassarkú vagy csinos szoknya, csinos felső és magassarkú. Igazából másképp nem tudom elmagyarázni, mert nem tudom milyen a stílusod/ízlésed. :D

2020. ápr. 28. 14:42
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Persze, nem csak dugni akar, áh, tuti nem... Bírom az ilyen nőket, aztán panaszkodtok, hogy nincs normális férfi.

Tessék, vedd fel ezt, mert ehhez a szituációhoz jobbat nem tudok: [link]

2020. ápr. 28. 14:43
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Úgy is max szexelni fogtok úgyhogy mindegy igazából úgy is lekerül 😅
2020. ápr. 28. 14:46
 6/18 anonim ***** válasza:
26%

Én miniszoknyában és egy egyszerű felsőben mentem a legtöbbször.

Lógott a szemük. Elegáns volt de nem közönséges, amikor kiválasztod erre azért vigyázz.

2020. ápr. 28. 14:47
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Jajj ugyan már 2-es, a kérdező nyilvánvalóan érettebb a koránál. =D

Kérdező, valamit aminek a levételével nem kell sokat bíbelődni, hogy a "komoly üzletember" minél könnyebben meg tudjon kuffantani. Amúgy beírod a keresőbe, hogy "prosti" és ott rengeteg ötletet fogsz találni.

2020. ápr. 28. 14:49
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez valami sugar daddy kapcsolat? Mert akkor ki kell nyalnod magad, hogy virítsa a lóvét...
2020. ápr. 28. 14:50
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Kerdezo. Nagy kamu. 30 as ferfi, uzletember, 18 eves no, kijarasi tialom. Minden kamu.
2020. ápr. 28. 14:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Kijárási korlátozás van!!! Köszönöm a produktív hozzászólásokat
2020. ápr. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!