Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelen helyzetben elhívnátok egy nőt/férfit első randira?
Szerintem meg nem kéne. Ird meg neki, hogy szívesen meghívnad, de a helyzetre valo tekintettel ugy latod , hogy jobb ha még nem találkoztok. Beszeljetek meg egy Skype-randit... Most komolyan, felfogtatok, hogy ennek milyen nagy tetje van? Ez nem rólad szól, hanem a világról, amiben élünk. !!!! Ezt mindenkinek írom, nem feltetlenul a kerdezonek, habem azoknak akik ehhez hasonló "okos" tanácsokat adnak.
Majd meg, ha összedőlt a gazdaság jöttök ide értetlenkedni. Igen, igen csak te... Mert te is felelősséget képviselsz. Nem, a szerelem sem kivétel...
Irom ezt ugy, hogy most szivem szerint en is talalkoznek valakivel...
Ne haragudj, de sofőr vagyok, minden nap bejárom az országot, minden megállónál kezet mosok, találkozik naponta több tucat emberrel, gépkezelőkkel, portásokkal, akik szintén rengeteg sofőrrel találkoznak. Miért pont ezzel az egy lánnyal ne találkoznék akkor? Napi 12 órában mehetek szabadon az országban, de arra az egy órára ne üljünk be egy kávéra? Köszi, de nem. Nem max nem lesz puszi meg tapi, de ennyi.
Többieknek köszönöm a választ, a bátorítást, tegnap este randira hívtam és igent mondott, úgyhogy lehet, kicsit túlaggódtam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!