Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt nálatok a legfurcsább vagy legijesztőbb téma, amit az ismerkedés elején, vagy éppen az első randin szóba hozott a másik fél?
Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 23:23
1/18 anonim válasza:
Amikor bejelentette, hogy ő amúgy a legjobb barátommal volt valami kapcsolatféleségben előtte. Na pasztmeg...
Bár rákérdezni cseszett volna, főleg hogy látta Facebookon, hogy ismerősöm és kommentelt is a képeim alá. Ha mondta volna hamarabb, el se megyek a randira.
Ha esetleg olvassa ezt: kösz a kidobott időért.
3/18 anonim válasza:
Az, hogy egyszer meg akart erőszakolni egy nőt, majdnem meg is tette.
4/18 anonim válasza:
1# "barátommal volt valami kapcsolatféleségben"
Ezek a szépítések😄🤦
Magyarul a barátod járt már benne..
Mi volt a legdurvább?
Konkrétan a csaj hullaházban dolgozott mellékállásban😄
Nem randi volt egyébként, amúgy sem jött be a csaj szóval nem emiatt nem lett belőle semmi
5/18 anonim válasza:
Oszinten szolva en voltam a fura.
A holokauszttal kapcsolatos szamitgatasaimat meseltem el neki.
Nem volt masodik randi. :D
6/18 anonim válasza:
Inkább én voltam nő létemre a fura 🤣🤣 Az első találkozás alkalmával lányos zavaromban elmeséltem a sràcnak, hogy milyen bizarr dolgot làttam a Balcsin.... Kocsival mentünk a baràtaimmal és egy pasi állt a jàrdàn, egy kerítésnek tàmaszkodva, egy villanyoszlop alatt, és egy nő cumizta éppen. Ezt kb az első 15 percben sikerült elsztoriznom neki
7/18 anonim válasza:
Nagyon zavarosan viselkedett. Azt mondta, zavarja a zaj és egész más lenne, ha egy csöndes helyen volnánk. Képtelen volt koncentrálni a zajban. Azt mondta, ez születése óta így van. Este felriadtam álmomból azzal a gondolattal, hogy ez az édes srác egész biztosan aspergeres. Később is voltak furcsa dolgai.
8/18 anonim válasza:
Első találkozás ELŐTT felhozta azt, hogy ha esetleg összejövünk, akár az első után akkor cseréljünk Facebook jelszót egymással. Mert ha véletlenül bizonytalan lenne, akkor el tudná olvasni az üzeneteim és megnyugodna, hogy nincsen senkim rajta kívül.
9/18 anonim válasza:
Az exéről álmodozott, hogy milyen egy csodálatos, égi teremtés a hölgyike, neki van a legszebb lábfeje és mással nem is tudná elképzelni magát, miközben oda-oda fingott az orrom alá. Lehet, így nem tűnik abszurdnak, de akkor-ott megélni ezt az egészet olyan volt, mintha egy prank lenne az egész.
10/18 anonim válasza:
Végig az ex nőjéről beszélt, hogy nagyon meg volt fázva a csaj, meg hogy hogyan folyt az orrából a takony, közben ő hordta neki a gyógyszert. ÉS EZT VACSORA KÖZBEN BMEG! Nem volt második randi... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!